Naistenpäivä

Ihan alkuun tää on teille ihanat naiset. http://www.youtube.com/watch?v=4eh2cHEhI94

Olin eilen siskon ja serkun kanssa katsomassa BSB:tä Hartwall Areenalla ja täytyy sanoa että näin 20 vuoden fanituksen jälkeen kyseinen bändi TOIMII edelleen. Osaan varmaan 80 vee dementikko mummonakin heidän biisinsä ulkoa. Joten voitte vaan kuvitella miten keikasta nautin kun lauloin ja tanssin mukana joka ikisessä biisissä. Oikeesti ihan top 3 parhaista keikoista ever. Ja meitsi on kuitenkin nähnyt artisteja Michael Jacksonista, Shakiraan ja Celine Dioniin. Nää kaverit on kuitenkin hei ollu mun ensi rakkauksia Teemun lisäksi. Voitte vaan kuvitella miten kolahtaa itsetunnolle kun tunne ei olekaan molemminpuolinen?! Eilen kuitenkin huomasin että ihastus ei ehkä setiä kohtaan enää ollut NIIN kova.

Keikka kun sattui olemaan perjantai iltana, päätettiin sitten tyttöjen kanssa lähteä jatkamaan vielä iltaa. Kaikkea ei ehkä kannattaisi kertoa julkisesti, mutta päädyttiin Vantaan Hotelliin. Eikä keikka ilta päättynytkään tähän! Ihana Antti Tuisku sattui nimittäin olemaan keikalla samaisessa baarissa. Tiedättekö kun pieni sääli nousi pintaan kun on juuri tullut täydeltä Hartwall Areenalta jossa tuhatpäinen yleisö laulaa villinä mukana ja yhtäkkiä ollaan Tulisuudelmassa jossa tunnelma on kuin Ruotsin laivalla. Jengi ympäri päissään, ihmisiä ehkä 30kpl ja Antti yrittää parhaansa mukaan kysyä ”Tulisuudelma Mikä teillä on meininki”??. Yhtäkkiä olenkin onnellinen siitä ettei musta tullut Idols tähteä Suomessa. 😀

Viikko on muutenkin ollu mega chillax. Viime viikolla alko kroppa vähän huutamaan taukoa joten päätin että tällä viikolla kevennetään ihan kunnolla. Crossfittiä on tullut tehtyä vaan muutama treeni viikon aikana jonka lisäks vesijuoksua ja pyöräilyä.

Viime lauantaina kävin äitini kanssa Helsingissä ostamassa vähän hääjuttuja! Pienen turhautumisen jälkeen alusvaatteet check, sukkanauha check, sukat check ja mikä parasta SORMUS CHECK!

kuva 1

kuva 2

Mies lähti yöllä viikoksi Californiaan työreissuun. En oo ollut ööh ehkä ikinä näin pitkään yksin kotona joten ajatus kyllä hirvittää. Aamulla kun heräsin oli hän jo istumassa lentokoneessa. Avasin jääkaapin ja huomasin heti ylähyllyllä pahvipaketin jossa oli lappu nimelläni päällä. Nappasin paketin ja lappusen pikaisesti ja kurkkasin sisään. 2 kpl jätti suklaa muffinsia ja ihana kirje ❤ Hyvä että ei itku tullut jo tässä vaiheessa viikkoa! Onko hei mulla ehkä ihanin tuleva aviomies IKINÄ?!

kuva

Illalla pidetään ystäväni kanssa Ruotsin euroviisukarsinta kisastudio. Yritän siis parhaani mukaan täyttää päivät aamusta iltaan jotta en ehtisi tajuamaan miten kamalaa olla ilman H:ta. ❤

Ihanaa viikonloppua ja naistenpäivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s