Ahh niin rakas RUOKA!

Musta on näin vanhetessa tullut esiin oikea kulinaristi. Alottaessamme seurustelun olin aika ennakkoluuloinen monia ruokia kohtaan enkä todellakaan suostunut maistamaan mitä vain. (Ehkä vanhemmalta ja viisaammalta siskoltani opittua)

Nykyään ennen vihaamani kala on yksi lempi ruuistani, tai no varsinkin lohi. Lempi harrastuksiani on myös erilaisiin ravintoloihin tutustuminen. Helsingin oma top 3 taitaa tällä hetkellä olla
1. Ravintola Kolo
2. Fishmarket
3. Helsinki Bistro

Rakastan myös kokata ja leipoa, kunhan aina ei olisi jo järkyttävä nälkä kun ruokaa pitäisi valmistaa tai sitten kamala kiire!
Oma asenne on se että perusruokavalion tulisi olla suht terveellinen mutta herkuttelu on sallittua kohtuudella. Tässä tulee se itse ongelma. Viikolla kun arki rytmi on hyvinkin tasainen pystyn syömään erittäin monipuolisesti ja helposti olla herkuttelematta MUTTA kun viikonloppu koittaa se pieni ja pyöreä pikku Amtsi herää horroksestaan. Ruokarytmit venyy kun saatan lauantaina viettää salilla 3h ja tulla huutavan nälän kanssa kotiin. Herkuttelu ei todellakaan pysy yhdessä suklaa rivissä vaan muistuttaa lähinnä ahmimishäiriöstä kärsivää oravaa! Miksi ja miten tämän saisi muuttumaan?

Hedelmillä pystyn usein viikolla hillitsemään makeanhimoa, joo tiedän nyt siellä joku terveyshihhuli herää ja miettii että se hedelmäsokeri ei ole yhtään sen parempi mutta itse olen sitä mieltä että ei tämä takamukseni ole hedelmien ansiota.

 

 

20140403-122332.jpg

20140413-120215.jpg
Arkiruokaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s