Venus vs. Mars

Tässä häiden lähestyessä ja aamulla kuunneltuani aamu tv:ssä pariterapeutin puheita, aloin pohtimaan naisten ja miesten eroja. Edellinen tekstini keräsi paljon huomiota ja halaunkin tässä kohti muistuttaa että tarkoitus on välillä hieman herättääkin mielipiteitä kirjoituksillani. Tarkoitus ei ole ketään loukata ja kirjotan aina hieman pilke silmäkulmassa.

Mennään ensin sinne salille. Salilla tulee yleensä aika nopeasti vastaan perus Kaunotar ja Hirviö jakauma. Naiset, ei todellakaan hikoile, eikä varsinkaan halua kasvattaa lihaksia. Varsinkaan hauiksia, yäk! Meillä oli tässä lähiaikoina tullut nainen salille kyselemään minkälaista Crossfit on ja miten harrastuksen voi aloittaa. Samassa hän oli todennut että yläkroppaa hän ei kyllä halua kasvattaa. Hieman nauratti. 😀 Ehkä kannattaa sitten pysyä siellä Aerobic tunneilla vaan. Naisethan tekee monen toiston sarjoja pienemmillä painoilla koska se kiinteyttää eikä kasvata lihasta. 😉

sparklebeast-mode-baseball

Miehet taas, tulevat salille jo valmiiksi hikisenä ja mahdollisimman matalalla äänellä karjuen. Miehet ei kiinteytä, ne bulkkaa ja kasvattaa lihasta. Ykkösiä tehdään vähintään joka toinen kerta, ja ennätykset senkun paranee. Mitä väliä vaikka selkä vähän pyöristyy maastavedossa kun enkka pyörii jo 200kg hujakoilla. Thats what matters!

Painon kehittymistä puntarilla:

 

scaleman_on_diet_scale

Mens day vs. womens day:

day

 

Marriage:

Miehille avioliitto tuntuu tarkoittavan elämän loppumista ja hauskanpito loppuu siihen.

RIP

 

Naisilla elämä alkaa avioliitosta. Se tarkoittaa että perheen perustaminen on vihdoin ajankohtaista. Naisethan on luotu perheen hoitamiseen.

family

 

Vai olisko tämä maailma kuitenkin pikkuhiljaa muuttumassa?! 😉

One thought on “Venus vs. Mars

  1. Minua tässä vain mietityttää miksi on nyt oltava joko timmi, fit tai lihaksikas? Nyt ei enää saisi olla hoikka, pyöreä, tavallinen, naisellinen, rintava tai muuta yksilöllistä mikä erottaa ihmisen toisesta. Se naisihanne jota nyt tuodaan esille on ihan yhtä yksipuolinen kuin se laihuusihanne jota mallimaailma aiemmin korosti. Miksi pitäisi liikkua jotta voisi muuttua jonkin näköiseksi tai kokoiseksi? Voisiko vain liikkua koska siitä nauttii ja harrastaa sellaista lajia joka tuo mielihyvää miettimättä kasvaako yläkroppa ja timmiytyykö takapuoli? Ärsyttää ja harmittaa tämä maailman ulkonäkökeskeisyys. Nyt on kesä, minä syön jäätelöä pyöräillessäni niin kasvaa samalla sekä ylä että alavartalo eikä tarvitse timmiydestä kantaa huolta. Ala nyt kertoa häähommista, ne on kohta jo ohi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s