JÄÄTELÖKESÄ

jäde

In my ass. Mihin tämä maailma on menossa?! Normaalisti tässä vaiheessa kesää olisin syönyt 100 500 irtojäätelöpalloa MUTTA tänä kesänä on jäätelökiskoille iskenyt ahneus ja sehän tätä pihiä pyllyä ketuttaa. Pitäkää jätskinne jos saan litrasta pulittaa vähemmän kun teidän hikisestä yhdestä pallosta pahvin makusessa tötterössä!

Oikeesti meidän työpaikan ulkopuolella on Ingmannin jäätekökoju jossa yhdestä pallosta saat pulittaa 3 euroa (17,8 MARKKAA) ja kahdesta pallosta 4,5 euroa (26,76 MARKKAA) Kävelin huvikseni viereiseen Prismaan katsomaan paljonko litran jäätelö maksaa samaiselta valmistajalta. Arvatkaa! 2,49€!ingman_karhulogo

Jos etsitään tästäkin positiivinen puoli. Aina kun tekee mieli irtojäätelöä, voin samantien mennä hakemaan koko litran, edullisemmalla hinnalla.

Ei mulla muuta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s