Let me be ME!

Kiirettä pitää. Huomenna toivottavasti lisää hääjutuista kun saadaan kakkumaistelut pidettyä ja tänään haettua tukusta karkkibuffan namit! Yummy! 😉

Palaamme taas ainaiseen puheenaiheeseen. Ulkonäköpaineisiin. Myönnän katsoneeni Viidakon Tähtösiä. En kuitenkaan millään tavalla ole kokenut ihannointia näitä naisia kohtaan. Ihmettelin miten voi olla normaalia että nuori parikymppinen nainen tarvitsee AINA ulostuslääkettä päästäkseen paskalle (Nuoren ihmisen aineenvaihdunnan pitäisi olla siinä kunnossa että sinne pytylle pääsee ilman laksatiivejakin tai muussa tapauksessa kannattaisi miettiä elintapojaan), miten naisella voi olla möreämpi ääni kuin miehelläni ja miten pinnallisesti ihmiset voi elämää ajatella?!c5510__selfconfidence1

Amanda Harkimoa pidin tässä ohjelmassa fiksuna tyttönä, joka on hyvässä fyysisessä kunnossa ja joka muutenkin ehkä tuntuu tietävän mitä yhteiskunnassa tapahtuu. Oh, but how wrong was I?! Mikäli MINÄ voittaisin 15000euroa voin vannoa että en edes miettisi rahojen laittamista kauneusleikkauksiin. Minä todennäköisesti ostaisin etelänmatkan ja tekisin ylimääräisen lyhennyksen asuntolainaan. Kuinka vinksinvonksisessa yhteiskunnassa me oikein eletään? Eikö nainen voi enää olla kaunis jos ei kroppa ui itseruskettavassa, ole rakennekynsiä tai SILIKONIRINTOJA. Oikein kiukuttaa kun tietää miten moni nätti ihana pikkutyttö on tuotakin mahtavaa viihdettä televisiosta seurannut ja kuvittelee että tuollaiselta tulee naisen näyttää. Ja jos ei näytä niin ne viikkorahat kannattaa sitten käyttää isompiin tisseihin…

degeneres

Eilen häätouhuissa H:n sisko kyseli Crossfitista ja sanoin että en ole vuoteen stressannut niin vähää ulkonäöstäni kuin nyt. Tällä salilla saan olla lihaksikas, vahva ja karjua kovaa. Heikki totesikin hyvin. Olet löytänyt oman juttusi, nyt sun ei tarvitse koko ajan miettiä mitä tehdä ollakses jotain muuta kuin mitä olet. Uinti aikoina muut tytöt oli usein paljon hoikempia kuin minä ja kävin ikuista taistelua saada itseni pienemmäksi. Nyt saan olla ylpeä lihaksistani ja siellä ne vaan tuntuu kasvavan huomaamattani. Myönnän itsetuntoni on tällä hetkellä korkeammalla kuin varmasti koskaan ennen.Biksu

Mulla on L koon pylly, M koon maha ja S koon rinnat ja näytän erittäin hyvältä, ellen täydelliseltä. Joten hyvät lukijat voidaanko kaikki olla uniikkeja itsejämme ja tyytyä siihen mitä meille on annettu?! Miehet. Meillä naisilla on niin paljon muutakin kuin tissit ja pylly… Tai oikeastaan Viidakon Tähtösiä katsoessani perun sanani. Suurimmalla osalla meistä naisista on muutakin kuin Tissit ja Pylly. Tässä elämässä on oikeasti tärkeämpiäkin asioita.

live20laugh20love

5 thoughts on “Let me be ME!

  1. Oon itekin entinen uimari ja ennen kadehdin muita joukkueeni tyttöjä, jotka ovat edelleenkin pidempiä ja hoikempia. Kateus on loppunut, kun oon oppinut nauttimaan pitkistä juoksulenkeistä ja uskaltanut haastaa itseäni esim salilla ja bodypumpissa. Ei tarvi enää kadehtia,mun itsevarmuus on jopa parantunut sen jälkeen kun uskalsin lopettaa uimisen ja löysin jotain, missä kilpaileminen on vain itseäni vastaan. Nyt odotan innolla muutaman viikon päästä alkavaa on ramp-kurssia, toivottavasti opin siellä lisää mahtavia asioita crossfitistä sekä itsestäni! 🙂

    1. Mahtavaa kuulla! Rakastin uintia ja oli kova paikka lopettaa. Nyt huomaan kuitenkin etten enää kaipaa altaaseen. Saako kysyä millä salilla aloitat Crossfitin! Toivottavasti nautit yhtä paljon lajista kuin minä! 😊

      1. Käyn on ramp-kurssin Crossfit Kuopiossa 🙂 toivottavasti innostun ja pystyn myöhemmin jatkamaan jossain muualla, opiskelupaikkakunnallani tosin ei ole crossfitsalia.

  2. älkää huoliko mä löysin elämäni naisen vasta vaille kun olin 50v ei ole missimitoilla mutta ikinä en vaihtais häntä mihinkään,että kyllä se valikointi sittenkin kannatti,samaa mieltä on hänkin.
    Siihen tulokseen olen tullu että jokaisella on se oikea jossain kunha nvaan pitää silmät auki ja yrittääkin jotain näin kävi mullekkin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s