Smoothie!

Kesä on vihdoin saavuttanut Suomen ja mulla on mun mini kesis jo takanapäin. Houston we have a problem! Ruokailutkin pitäis saada taas takas arkeen, eikä kuvitella voivansa vetää herkkuja napaan yötäpäivää!

Problem solved. Oon perustanut kotiin oman Smoothie koekeittiön. Kaupasta on mukaan tarttunut pakastemangoja, mansikkaa, mustaherukkaa, pinaattia, inkivääriä, nektariinia, banskua… siis kaikkea joka mun korviin kuulostaa syötävältä. Oon suosiolla jättäny nää HC versiot sinne HC Hamstereille jotka ei puputa muuta kun raakaruokaa. Nää on tarkotettu meille perus tallaajille jotka ei haluta tuhlata koko pikku palkkaamme blenderin sekaan.

Täältä pesee. Laittakaas blenderit surisemaan!

Banaanismoothie:

Tää toimii oivana jälkkärinä. Namnam!

2 Kypsää banaania, Chian siemeniä, kaakao soijamaitoa oman maun mukaan.

Tästä riitti 3 hengelle kunnon pirtelölasilliset.

Kesäpalkkari:

Mansikkaa, Banaani, Vesimelonia, mangoa, inkivääriä, pinaattia.

smooth

 

Marjaherkku:

Mansikkaa, Mustaherukkaa, Vesimelonia, Banaani, Chian siemeniä, inkivääriä.

smooth2

 

Näähän on siis ihan huiseja keksintöjä nää mun aikaansaannokset! Mutta pääpointti siis on että tämä on mielettömän hyvä herkku kuumaan kesäpäivään ja sopii hirmu hyvin myös välipalana. Mun reseptit on mennyt suunnilleen näin. Sekoita kaikkia marjoja, hedelmiä, etc mistä itse tykkäät ja onnistuminen on lähes taattu. Ja muuten, toi inkivääri on huippu lisä kaikkeen. Tungen sitä kyllä lähes joka smoothien sekaan.

 

ENJOY! 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s