Fail

Hulluna blogien lukijana otan usein ideoita blogeista joita sitten toteutan tai no yritän toteuttaa kotona. Hyvät ystävät jotta ette erehtyisi tekemään samoja virheitä kuin minä.

Älkää tehkö näitä kotona.

 

1. Siemenleipä. Oli ehkä jossain blogissa nimellä maailman mullistava leipä. Joo eipä mullistanut meidän maailmaa. Kookos tuli niin vahvasti läpi että aiheutti minulla ihan oksennusreaktion. Resepti oli täältä.

Siemenleipä suoraan roskiin. Yummy!
Siemenleipä suoraan roskiin. Yummy!

 

2. Pakastettu banaani. Okei tässä voi blondi paljastaa sen verran että jossain blogissa oli EHKÄ mainittu että paloittele banaani valmiiksi JA pidä pakkasessa pari tuntia. No en varmana. Minä pakastin sen kokonaisena. Ainiin ja unohdin sen sinne vuorokaudeksi. Mieheni sanoi että banaani kävisi enemmänkin aseesta kuin ruuasta. En luovuttanut. Kuorin sen veitsellä ja söin kuin jätskiä. Oli kyllä hyvää, sitä en kiellä mutta hemmetin epäkäytännöllistä. Se pilkkominen saattaa siis olla ihan fiksua! 

Frozen Banana!
Frozen Banana!

 

3. Tiedättekö kun blogeissa on ollut paljon tällaisia hameita. 

Hame Gina Tricosta
Hame Gina Tricosta

No pitihän minunkin sellainen saada. There’s a but. No wait. There’s a BUTT! Jos on peppua kiitettävästi, en suosittele tätä ostamaan. Oli kiva koittaa hametta töissä ekan kerran. Ehkä about joka askeleella hame nousi niin että pikkarit vilkkui etupuolelta. Tarjolla oli sinä päivänä muutakin kuin talletuksia. 

 

Jep. Better luck next time.

Tänään heijataan Susijengi voittoon! AUUUUUU!!!

 

 

2 thoughts on “Fail

  1. Pilkkomisen lisäksi se banaani on tarkoitus blendata tehosekoittimessa tmv ;P SILLOIN siitä tulee samettista herkkua, nams. Syödä nyt kokonaista jäistä banaania…;D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s