Back in the game

Kädet hikoaa. Syke nousee. Olen ollut viikon poissa salilta, mutta tuntuu kuukaudelta. Tänään teen paluun. Jänittää niin perkeleesti. Tiedossa on maximitoistot leukoja, punnerruksia, toes to bareja ja DU:ita. Loppuhuipennuksena 2km soutu.

Katselen treenin jo tehneiden suorituksia ja kauhistelen miten pystyn läheskään samoihin tuloksiin heidän kanssaan. Jos hyvä tuuri käy saan ehkä 3 leukaa. Ollaan aika kaukana siitä 8 leuan kunnosta. Pelkään että soudussa katkean jo puolivälissä.

Yritän kuitenkin jostain kaivaa sen itsevarman blondin esiin. Se on korvien välistä kiinni. Tämä tauko on varmasti tehnyt hyvää. Nyt sadannenviidensadannen kerran yritän taas järkevöittää treenimääriä jotta tällaista uuvahdusta ei tapahdu uudelleen. Treenikamut olkaa mulle armollisia, I’m back in the game!

Kun crossfitti ei ole napannut olen lähinnä kävellyt, uinut ja pyöräillyt. Ainiin...ja syönyt!
Kun crossfitti ei ole napannut olen lähinnä kävellyt, uinut ja pyöräillyt. Ainiin…ja syönyt!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s