If I was a rich girl…

Eurojackpotissa on perjantaina jaossa joku 60 miljoonaa euroa. Jokatapauksessa, ihan liikaa. Olen tässä viimeisenä parina viikkona ostanut YHDEN rivin eurojackpottia. Mulla on niin iso kutina pyllyssä että mä saan sen voiton. H kritisoi että miksi ostan vain tuon yhden rivin. Olen sitä mieltä että yks rivihän siihen voittoon riittää. Pääasia että kaikki numerot on oikein.

Oon tälleen perjantain lähestyessä ruvennut pikkuhiljaa miettimään miten rahojani alan käyttämään.

Lahdessa värijuoksun aikana juostiin kadun ohi jossa oli ihania ihania vanhoja mutta kunnostettuja kivitaloja. Kadunnimestä ei mitään hajua mutta niin makeita yksityiskohtia etten sen jälkeen oo saanut mielestäni noita ihania kivitaloja. Oon yrittänyt ettiä sellasia netin ihmeellisestä maailmasta mutta mieleistä ei vielä oo löytynyt. Mut jotain tällasta mun tulevassa vanhassa kunnostetussa kivitalossa olis. Siskolle ostan asunnon naapurista. Voisin mennä helposti joka päivä käymään. Ihan kun en siellä jo asuis. Minni pyys jo yks päivä ” Ama voitko pissata ovi auki että näen sinut.” Onneks en vielä tunne oloani NIIN kotoisaksi siellä. 😀 Aina ois tietty bonusta jos Selänteen Teemu asuis myös lähistöllä.

kivitalo

Uima-allas jossa mahtuu uimaankin.
Uima-allas jossa mahtuu uimaankin.

Malediivien reissua en kyllä peruis. Saattaisin ehkä vaihtaa majotuksen johonkin oksettavan kalliiseen mutta muuten se sopis hyvin aikatauluun.

Marraskuussa maksaisin meidän perheet (tietty myös meidät) Afrikan safarille. Ei en vittuile, mentäis sellaseen ei Ebola paikkaan. Veikkaan että pikku ihmiset iältään 2-6vee ois aika fiiliksissä tällasesta. Sekä ainakin mun mama. Joka toivoi 50 vee lahjaksi kyseistä matkaa mutta tajus onneks että sinne ei ole menemistä meidän matka-ahdistuksesta kärsivän isän kanssa joka saa meille sydänkohtauksen aiheutettua ihan perus jenkkireissullakin. Meidän isä tuli kerran keskellä yötä koputtamaan mun ja kaverin hotellihuoneen ovea. Ei sanonut mitään hakkas sitä ovea vaan kunnon TUM, TUM, TUM! Huudettiin että who’s there mutta vastausta ei kuulunut. Hirvee hakkaaminen vaan jatkui. Oltiin jo kaivamassa pesismailoja esiin kun isä sitten vihdoin huutaa että ”pappa täällä!” Hän halusi vaan tulla varmistamaan että ei olla laitettu päiväpeittoa kuuman patterin päälle, joka syttyisi ihan varmasti sekunnissa palamaan… No ei oltu.

Blondi safarilla. Uskokaa tai älkää oon muokannut noi kuvat. En oikeesti oo vielä ollu safarilla.
Blondi safarilla. Uskokaa tai älkää oon muokannut noi kuvat. En oikeesti oo vielä ollu safarilla.

H sais ihan ite valita omaT autonsa. Mä haaveilin pitkään Ford Fiestasta mutta se ehkä sittenkin ois mulle vähän turhan pieni?! En oo kyllä vielä sitä kokonaan unohtanut. En tajua muutenkaan autoista mitään mutta oon aina tykänny Bemarin X6, joten sen mä nyt ensi hätään ostaisin. Jollain tyttömäisemmällä värillä kyllä kun tää.

BMW X6

Heittäisin myös samantien lähes kaikki mun vaatteet UFF:iin ja lähtisin pelastamaan tätä maata lamasta. Eli ostamaan uusia kuteita. Kertaakaan en kattois hintalappuja. Vetäisin vähän Pretty Woman tyylisesti. You know. Varaisin myös luottokampaajaltani Teemulta  10 vuodeksi eteenpäin joka viikko kampaaja ajan. Ei siks että välttämättä tarttin mut ihan vaan turhamaisuuttani. Sehän kävis samalla vähän niinku terapia istuntona?!

En osaa sanoa lopettaisinko työntekoa. Kyllä varmaan. Sit ois aikaa harrastaa. Alottaisin juttuja joille ei nyt oo aikaa. Sirkuskoulu, uimahyppääminen, ratsastus, tennis… Golfia en ikimaailmassa! Ehkä alkaisin tehdä työkseni jotain mistä nautin ihan oikeesti! Rakastan olla pikku lasten kanssa. Voisin avata jonkun lasten hupilandian! Palkkaisin sinne mun siskon tekemään ihania kakkuja ja leivonnaisia. Joo, tää vois oikeesti toimia.

 Ainiin sit mun ois PAKKO saada Applen uus Apple Watch. Vaikuttaa NIIN siistiltä etten ymmärrä miten oon tähän asti pärjänny ilman sellasta. (Ostan sen kyllä ihan ilman lottovoittoakin) 🙂

Oikeesti mun suunnitelmat ei lopu tähän mutta en haluu tehdä liian hätiköityjä päätöksiä. Sitäpaitsi ei mulla vielä ole niitä rahoja…

 

 

 

 

2 thoughts on “If I was a rich girl…

  1. Voitko sitte palkata mulle ton Dolvett Quincen personaltraineriksi raskausajan jälkee? Muuten ihan ok lista 😝

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s