Joulustressi

Moni ei vielä ole käsittänyt tätä. Jouluun on enää alle 2kk!!! Nyt stressi iski oikeesti salamana. Tajusin mitä kaikkea pitäisi mahdollisimman nopeasti tehdä ennenkuin tää 2kk on mennyt. Ekat pikkujoulut on jo puolentoista viikon päästä. Salin pikkujoulut! Teeman mukaisesti vedetään tietenkin WOD:i jouluteemalla. Kaikkien pitäisi olla pukeutuneita joulupukeiksi. Mä haluaisin kuitenkin erottua joukosta… pitäis vielä vaan keksiä miten?!

Viime vuonna Berliinistä itselleni ostama joulupaita!
Viime vuonna Berliinistä itselleni ostama joulupaita!

No tänään onneks heräsin myös toiseen faktaan. Mulla ja H:lla sekä siskolla ja hänen miehellään on viime vuonna ostamamme joulupaidat MUTTA tänä jouluna mukana on myös vanhempani, eikä ne nyt voi juhlia joulua meidän kanssa ilman joulupaitoja!!! Tässä iski oikeesti totaalipaniikki. Suomessa ei oikein tunneta tuollaisia hienoja paitoja…VIELÄ. Mamma ja Pappa, hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Fiksuna tyttönä naputtelin googleen ”Christmas Jumpers” ja nämä paidat on jo matkalla Suomeen.

mammapappa

Mä oon NIIN tehokas kun vaan haluan. Lahjoja meillä ei ole enää moneen vuoteen ostettu aikuisille. Ainoastaan suvun pienimmille. Tämä helpottaa kyllä stressaamista kummasti. Okei myönnetään me ostetaan H:n kanssa aina yhdet lahjat toisillemme. Viime vuonna lahjoitin Lasten Sairaalalle rahaa, joululahjojen ostamisen sijaan. Toivon että tätä päätöstämme kunnioitetaan. Kyse ei ole laiskuudesta tai etteikö me välitettäisi. Aikuisille on vain vaikea ostaa mitään järkevää, samoin on vaikea pistää raja kenelle ostaa ja kenelle ei?!

Itse odotan joulua kuin pieni lapsi. Olispa Lapissa inhimilliset pakkaset ja paljon lunta. Suunnittelen jo hiihtoreissuja ja pulkkamäki retkiä. Jouluruokaa ja Joululauluja pikku Minnin kanssa. Joulu joulu tule jo!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s