Crossfit community

Unbroken Crossfit kisat takana. Pitkä päivä, ihan näin fanilaumallekin. Törkeen mukava päivä myös. 5 tunnin yö unien jälkeen ääni on maassa, maha kurnii, MUTTA hymy on NÄÄÄIN leveä pitkän päivän jälkeen. Ihmiset aina puhuu Crossfit communitystä. Tänään mulle aukes taas vähän enemmän ajatus mitä tää epämääräinen, selvästi amerikasta lähtöisin oleva juttu oikein tarkottaa.

CFA21-300x254

Just tätä. Tän päivästä urheilun, naurun, kannustuksen ja kovien suoritusten hurmaa! Voi olla että muille osallistujille ei tullut epäselväksi kenen vuoksi meidän jengi oli paikanpäällä. Tuusulan oma sankari Eetu kisasi itsensä tänään upealle 5. sijalle. Aamulla ei mietitty hetkeäkään herätys kellon soidessa 4.45 pitäiskö vaan painaa torkkua. Meidän porukka oli Espoossa aamu kuudelta kuuntelemassa kisa briiffiä ja antamassa Eetulle viime hetken vinkkejä. Ai miks?! Just siks. Se on NIIN osa tätä juttua. Vaikka yks kisaa niin se on yks MEISTÄ. Eetu varmaan ilosesti otti mun huudot vastaan kun huusin sille aina: ” Eetu ME mennään tää loppuun asti.” Eetu nyt vaan sattu olee meistä se joka teki kovimman duunin. 😉 Pyrin kyllä itse kovasti tuomaan oman korteni kekoon mahdollisimman tyhmillä ja vittumaisilla huudoilla jotta saatais kaverille hieman adrenaliinia lisää vereen. Uskon onnistuneeni aika hyvin. Se on toinen asia mitä muut kisayleisössä tykkäs…

10441154_10152499078737887_1467430002502464656_n

Itse kuljen CF piireissä varmaan nimellä ”se helvetin hullu kovaääninen akka Tuusulasta.” Hei ehkä just tän vuoks mä oon Idolini Emilia Leppäsen kanssa ”Moi” Kaveri. Onpahan tämä sydän vammanenkin jotain saavuttanut tässä lajissa. 😀 Huutelen kannustushuutoja oikeastaan kaikille ketkä sattuu mun näkökenttään sopivasti. Ei sillä niin väliä kuka kaveri on tai miltä salilta. Sekin on just tätä juttua. Kaikkia kannustetaan.MjAxMy02Y2JmMzYwNTg5ZjViNjBk

No sitten tää supernainen nimeltä Emilia Leppänen. Mimmi vetää jotain infernaalisia suorituksia joissa tällä hullulla akalla ois puolessa välissä lähtenyt jo taju. No ei se vielä mitään, muttakun sama supernainen tulee vielä oman suorituksensa jälkeen AINA kannustamaan kilpakumppaneitaan. *Hatunnosto*

IMG_6905

Olen ylpeä saadessani olla osa tätä mahtavaa yhteisöä.

CF Tuusula on mun toinen koti ja mä olen hemmetin ylpeä saadessani olla osa sitä pikku perhettä. Olen löytänyt kaltaisteni joukkoon. 🙂 ❤

dc330c9e375f817b53a56fe009c3331e

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s