Tavallista elämää!

Enkä nyt puhu Sara Siepin tai Sedun huikeesta elämästä. Vaan minun ja monen muun työssä käyvän taviksen elämästä. 🙂

Tässä on nyt kohta kuukauden verran ollut ranne paskana jonka päälle iski vielä syysflunssa. Aikaa on ollut vähän turhankin paljon. Välillä olen tätä turhaa aikaa kuluttanut blogien lukemiseen. Se homma alkaa vaan pikkuhiljaa tympimään tai sitten mun pitää löytää enemmän Jonnan ja Annan kaltaisia blogeja.

No mikä ärsyttää?! Se että me nuoret hölmöt naiset luetaan ihaillen näiden naisten blogeja ja luullaan että joo, tollasta sen elämän pitäis olla. Ei vaan aina mee nallekarkit tasan. Blogit pursuaa ja tursuaa toistaan kauniimpia naisia uusine Louis Vuitton ja Gucci laukkuineen. Huutakaa hep kenelle 20-30 vuotiaalle naiselle nää laukut on sellasta normi arkea? Joiden arjen murheisiin kuuluu ostaako laukun koossa L vai XL? En nyt halua nostaa mitään tiettyä blogia esiin koska näitä on useampia mutta en vaan jotenkin voi uskoa että perus bloggaajan palkalla ostetaan 5 tähden hotelli reissuja, niitä Vuiskan laukkuja ja ainiin rakennetaan unelmien talot/asunnot. Nää tyypit ei yleensä kauheesti syö kotona, mielummin aina toinen toistaan eksoottisemmassa raflassa. Paitsi tietty se normi aamupala mansikoita ja kermavaahtoa hienosta lasikulhosta, sängyssä syöden.

Meitsin normi aamiainen 5 tähden hotellissa Malediiveilla. :P
Meitsin normi aamiainen 5 tähden hotellissa Malediiveilla. 😛

Välillä tuntuu että blogeissa ei ole mitään tavallista elämää. Kaikilla on aina ihan mahtava maanantai. Kaikki on niin hemmetin kiitollisia kaikesta ja muistetaan sitten vielä muistuttaa lukijoitakin miten elämästä saa IHANAA! Mikä sinä olet mulle kertomaan miten töihin pyöräily parantaa mun jaksamista? On kuule kokeiltu. Viimeset 3 vuotta. Ei se musta parempaa ihmistä tee, siitä oon saletti. Ehkä välillä saatan tulla vähän kiukkusempana kotiin kun EI vinkki mennyt perille että kyyti ois kiva ja nyt oon ainakin NÄÄÄIN jäässä! Mut säästyypähän rahaa possuun, ehkä mullakin on joskus varaa siihen Vuiskaan! (Käytän oikeesti mielummin ne rahat reissuun)

Mun kaikki hieno ja kallis on yleensä mieheltä saatu. Itse en ikinä raaski ostaa mitään kallista ja hän taas mielummin satsaa laatuun ja shoppailee sitten vähän harvemmin. Kaveri on oikeesti maailman PARAS ostamaan lahjoja. Tästä saan ehkä kiittää herran kahta isosiskoa jotka ovat tainneet pienestä asti opettaa mistä tytöt tykkää! 🙂

Mun säästöpossu taitaa olla vähän nälkänen...
Mun säästöpossu taitaa olla vähän nälkänen…
Amerikan tuliaisia! :)
Amerikan tuliaisia! 🙂

Useinmiten ne bloggaajat hehkuttaa miten niiden elämä on niin huippua ja sitten jokatoisessa kirjotuksessa kuitenkin on havahduttu siihen että nyt halutaan tehdä muutos. Mitä hemmettiä?! Mitä muutoksia tarttee tehä jos kerran kaikki on hyvin.

tbroke

Toisaalta jostain syystä näillä tyypeillä taitaa olla muutama tuhat lukijaa enemmän kun mulla?! 😉

2 thoughts on “Tavallista elämää!

  1. Hemmetin hyvä postaus täynnä asiaa! Samoja asioita olen pähkäillyt minäkin. Hienoa että joku saa blogistaan niin suositun että kaikki kannetaan eteen hopeatarjoittimella. Sellaisestakin elämästä loppuu ennen pitkää hohto.. Luulisin ainakin niin!

    Mun blogille ei todellakaan tienaa kuin muutaman hassun lanttisen mutta väliäkös sillä. Nautin kirjoittamisesta siitä huolimatta todella paljon! Mun mielestä elämä on parhaimmillaan kun se on ihan tavallista. Osaa ainakin arvostaa pieniä hemmotteluhetkiä ja uusia juttuja entistä enemmän!

    Mä en lue pröystäilyblogeja ollenkaan ja mitä enemmän jengi hehkuttaa jotain kalliita laukkuja niin sitä varmemmin mä painelen kirpparille tekemään löytöjä! Helppohan se on saada joku kallis laukku kotiin kannettuna mutta löydäpä kirpparilta joku kauan etsitty kiva vaate/juttu, siinä vasta fiilis nousee kattoon 🙂

    Täällä podetaan myös flunssaa. Vaihtaiskohan joku tän vaikka merkkilaukkuun 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s