Mama ja masu treenaa!

Tuntuu että aina menee hirveetä kyytiä. Viime viikonloppu vierähti Vierumäellä työporukan kanssa ja tuntuu ettei oikein viikonloppua ollutkaan. Kävin lauantai iltana vähän testailemassa Vierumäen hiihtolatuja muutaman kaverin kanssa. Hyvät oli ladut MUTTA. Koska harjoittelen vapaan hiihtoa vielä, ei hommaan ole vielä oikein riittävästi itsevarmuutta. Reitit oli yllättävän mäkisiä ja mahani kanssa olen niissä ihan hysteerinen. Kauniin peppu pystyssä laskuasennon sijaan tulin sen lähinnä itku kurskussa auraten alas ja pyllähdin. Lahjakkuutta kai sekin?! Sinnikkäästi olen kuitenkin joka hiihtoreissulle laittanut vapaan sukset jalkaan vaikka tuntuu ettei taito kehity ollenkaan.

Nyt vedellään raskausviikolla 16+1. Tää raskaus kait on aika mun juttu koska mietin itsekseni että on tää alku vaihe ainakin mennyt jotenkin niin kivuttomasti että välillä saa ihmetellä. Masu on omasta mielestäni hirmu pieni. Ainakin verrattuna moneen netissä nähtyyn! Liikkeitä en myöskään vielä ole tuntenut vaikka netissä osa hehkuttaa tunteneensa niitä jo tyyliin 13 viikolla. Painoakin on omasta mielestä tullut vielä aika maltillisesti, noin 1kg verran. Aika moni on kysellyt mitä olen pystynyt treenailemaan ja ajattelin kirjoitella viime aikojen treenejä tänne jos joku saa niistä itselleen mitään ideaa.

Rv 16+0
Rv 16+0

maha edestä

Uintia ja hiihtoa olen pystynyt siis ihan normaalisti harrastamaan. Uinnissa tosin pyrin uimaan aika matalilla sykkeillä ja vähäisillä tauoilla. Kaikkia lajeja pystyy vielä uimaan ja volttikäännöskin onnistuu helposti vielä.

Tässä vähän viimeaikaisia Crossfit treenejä/Metconeja (viimeiseltä 3 viikolta):

12-9-6 Raakarive+ ylöstyöntö ja Chest to bar

4 kierrosta: 30 Du, 12 Käsinseisontapunnerrus (2 abmat matolla), 9 varpaat tankoon, 3 etukyykkyä. 35kg.

Kelkanveto 10x30m (100kg)

kelkka

5 kierrosta jokaista liikettä 1 minuutti:

Boksiaskellus, vaakatasorengassoutu, lankku, lepo

15min AMRAP: 1 rengaspunnerrus, 1 kyykky, 300m soutu, 2 rengaspunnerrus, 2 kyykkyä, 300m soutua…

10min: 1min työtä, 1min lepoa. 30 kahvakuulaheilautusta. Kuulan paino vaihteli 16-20kg välillä.

kb

21-15-9 Etukyykky ja dippi. Paino 35kg.

21-15-12-9-6-3 Raakarive, dippi, jalan ja käden nosto nelinkontin. 🙂 35kg.

10min AMRAP: 10 kahvakuulatempaus vasen käsi, 30 tuplahyppyä, 10 kahvakuulatempaus, 30tuplahyppyä. 12kg kuula.

3 kierrosta: maksimi aika hollow pito roikkuen, 200m farmarikävelyä 20kg kahvakuulilla.

10min AMRAP: 10 seinäpalloa 10poundin pallolla, 10 pistoolikyykkyä vuorojaloin, 10 kahvakuulaheilautusta.

Voima osioissa olen pienentänyt jo selkeästi painoja ja teen enemmän toistoja. Kyllä paikat saa silleenkin oikein mukavan kipeiksi! 😀

Nämä siis on treenejä jotka on itselleen tuntunut hyvältä. Kaikki tuntuu kuitenkin olevan yksilöllisiä ja tiedän esim. että kaikilla ei tässä vaiheessa käsilläseisonta tai hyppiminen enää tunnu mukavalta. Välillä on järkyttävä ketutus salilla kun vatsa tuntuu pinkeältä enkä uskalla tehdä oikein mitään. Toisaalta osaan myös nauttia tästä treenaamisen rentoudesta. Nyt saa tehä rauhassa ilman että koko ajan täytyy ahneesti saada enemmän ja paremmin. Tulee muuten ihan erilailla keskityttyä tekniikkaankin.

Tänään käytiin neuvola lääkärillä ja tyypillä löi sykkeet 150. Helmikuussa on ensin 4D ultra kuuluisan Bruno Cacciatoren vastaanotolla Femedessa ja sen jälkeen vielä rakenneultra kättärillä. Saadaan varmaan tuolloin tieto onko masussa hon vai han?! 🙂 Minkäänlaista veikkausta ei itsellä ole. Kunhan ois terve mini.

Maaliskuulle muuten nyt varattu matka Marokkoon! Ihan hauska lähteä koska tuntuu olevan Suomalaisille suht tuntematon kohde vielä.

Mä lähden tankkaamaan, taas vaihteeks. Vaikkakin ruokavalio on kyllä pysynyt yllättävän siistinä.

kalaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s