Uutta kotiin

Ollaan asuttu nykyisessä kämpässä nyt vuosi. Mieheni on alusta alkaen puhunut että asentaa eteiseen liukuovi kaapistot. No tehtiin se nyt ajallaan ja saatiin perjantaina upeat peili lasiovet eteiseen Keravan Peilisalista. Näyttää NIIN paljon tyylikkäämmältä kun vanhat. Mä vaan vielä unohdan että ne on siinä ja peilailen itteäni edelleen kenkäkaapin peilistä kunnes vähän ajan kuluttua tajua. ”Amtsi hei, voit nähdä itsesi vielä paremmin noista ISOISTA peileistä.”

Vanha eteinen
Vanha eteinen
Uusi
Uusi

Saatiin sattumalta perjantaina myös meidän kauan odotettu uusi sohva ja rahi. Ne vasta päheet onkin. Valkoiset nahkasohvat joten katotaan miten nopeesti niiden kanssa menee hermo 😉 Mutta ai että, nyt on elämä mukavaa!

sohva

Sisko oli eilen löytänyt kirppikseltä meidän pikku Sepolle ihania unisex vauvan vaatteita. Kävin itse viime viikolla Lindexin vauvanvaate osastolla ja totesin nyt että kyllä noi vaatteet kannattaa ehdottomasti ostaa kirppikseltä mielummin kun uutena. Lindexiltä sai yhden bodyn samaan hintaan kun kirppikseltä sais 10kpl! Itse ei olla kyllä mitään hankintoja kaverille tehty. Halutaan ensin käydä rakenne ultrassa ja sitten voi pikkuhiljaa alkaa panikoimaan hankintojen kanssa. Ihastuttiin eilen Stokke sänkyyn. Onneksi tuolla sängyllä ei ole hintaa kuin 4x normi pinnasängyn hinta. Se tosin olisi ehkä monivuotinen kun mainos lupaa että sen voi muokata lisäpaloilla jopa 10 vuotiaalle lapselle. No katellaan mihin päädytään…

vaatteet

Aamulla herättiin taas 5.45 aamutreeneihin. Voima osiossa oli 3×5 pystypunnerruksia. Jätin painot aika pieneen koska oli vähän huono olo ja tuo liike tuntuu liian isoilla painoilla ikävästi ylä vatsassa. Päivän metcon oli aikaa vastaan 20 käsinseisontapunnerrusta jotka tein 2 abmat matolla kippaamalla, 30 leukaa jotka tein kippaamalla, 40 kahvakuulaheilautusta 16kg, 50 vatsaa jotka tein kylkikeinuntoina ja 60 burpeeta jotka tein niin että en hyppää mahalleen vaan jätän ala asennon tavallaan käsien varaan lankkupitoon. Tuntui että pitkästä aikaa sujui liikkeet mukavasti enkä päästänyt sykettä missään vaiheessa puuskutus tasolle. Hymy korvissa lähdin suihkun kautta juna-asemalle. Vähän ennen Pasilaa iski järkyttävä huono olo ja silmissä sumeni oikein kunnolla. Pieni paniikki meinas iskeä koska tämä tosiaan tapahtui istuma-asennossa ja menee normaalisti muutamassa sekunnissa ohi. Nyt silmät kuitenkin pysyi sumeana. Kömmin Pasilan kohdalla täydestä junasta pois ja soitin paniikissa miehelleni. Olo onneksi kuitenkin helpotti raittiissa ilmassa ja selviydyin töihin asti. Veikkaan että syy tähän oli alhainen verensokeri. En syö ennen aamutreeniä mitään ja nyt ruokailu tosiaan venyi kello 9 asti kun pääsin töihin. Olin aamun aikana juonut pelkkää vettä ja treenannut pitkästä aikaa taas vähän kovemmin. Säikähdin kyllä toden teolla. Mitä me tästä opimmekaan.

reeni

Nyt on otettava iisimmin!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s