Muutoksia

Kirjottelu alkaa olla aika baby painotteista. Mut se on asia joka tällä tulevalla mamalla pyörii päässä taukoamatta. Sanotaanko näin että tällä hetkellä ei hetkeksikään unohda olevansa raskaana. 😀

Viikkoja 17+2
Viikkoja 17+2

sivu

Kävin alkuviikosta moikkaamassa kaveri pariskuntaa ja heidän muutaman kuukauden ikäistä tytärtään. Mun mielestä on jotenkin ihana nähdä miten ihmisten elämä menee uusiksi vauvan myötä mutta kuitenkin siitä uudesta arjesta tulee niin nopeasti niin sujuvaa. En oikein osaa selittää.

Itse en malta odottaa että saan Sepon syliin ja pääsen nuuhkimaan sitä 24/7. Mä olen vauva hullu! 😀 Samalla odotan pelon sekaisin tuntein mitä elämän muutos tuo tullessaan.

Meidän arki on jotenkin todella rytmitettyä. Aamut saatetaan treenata yhdessä, molemmat menee töihin ja sieltä taas treeneihin. Illalla syödään yhdessä ja katsotaan telkkaria. 6kk päästä voidaan sanoa bye bye yhteisille treeneille vähään aikaan. Kamalaa! H on mun paras tsemppari.

Aamulla mieheni ohjaamassa aamu treenissä. Hän toimi hienosti myös kuvaajana. <3
Aamulla mieheni ohjaamassa aamu treenissä. Hän toimi hienosti myös kuvaajana. ❤

Toinen muutos tulee varmasti olemaan ystävissä. Jo nyt raskausaikana on ollut paljon erilaisia reaktioita tästä raskaudesta. Osa kyselee kovasti jaksamista, osa töksäyttää järkytyksen päin naamaa, toiset ignoraa koko asian. Hämmentävää sanoisin. Toivon että ystävät ei hylkää vaikka mulla kaveri roikkuukin tisseissä kiinni. Tosin mietin myös onko ne oikeita ystäviä jos tällaisesta syystä menee välit poikki?

Pelottavinta on kuitenkin kysymys miten ME muututaan. Me kinastellaan yleensä vaan sillon kun jompikumpi tai molemmat on väsyneitä. Huhu kertoo että vauvan kanssa ei tuu ihan 10h yöunia nukuttua. Riidan aiheet saattaa myös johtua siitä että mä kiukuttelen kun en saa H:lta mielestäni tarpeeksi huomiota. Entäs sitten kun huomiota on jakamassa toinen hitusen mua söpömpi kaveri?! 😀

Myös tämä muuttuva kroppa ja minäkuva pelottaa omalla tavallaan. Mieheni rakastui aika paljon sutjakkaampaan uimari tyttöön. Ajemmin kirjoitinkin jo miten kuvittelin olevani hot mama lookin omaava odottava äiti. No, enhän mä nyt ihan mitään MILF:in ehtoja täytä tällä hetkellä. Uskon ja toivon kuitenkin että tämän 9,5 vuoden yhdessä olon jälkeen mieheni rakastaa minua tällaisena. Blondina tyttönä pienen römppä mahan kanssa. 🙂 ❤

Huomenna Muruun syömään! Can’t wait!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s