Hankintoja

Vihdoin. Tämä mamma ja isi on uskaltaneet tehdä ensimmäiset hankinnat pikku Sepolle. Sain ilmoituksen Vantaan Varistossa sijaitsevasta Lastentarvike Outletista ja samalla sinne 10% alennus kupongin. Päätettiin torstaina minun IHANAN hieronnan jälkeen suunnata katsomaan mitä siellä on tarjolla. Olihan siellä.

Juuri etsimämme malli Emmaljungan City Cross vaunusta oli hyvään hintaan. Väri tosin oli hieman vaaleampi mitä olimme aluksi miettineet ja pohdittiinkin ostosta pieni hetki. No auton takakonttiinhan ne loppujen lopuksi päätyivät. Koppa on valkoinen ja tuo väri hieman arkuutensa vuoksi arvellutti mutta hei come on, onhan ne ihan MIELETTÖMÄN ihanat. ❤

Edessä roikkuu ihana hoitolaukkukin :)
Edessä roikkuu ihana hoitolaukkukin 🙂
Tässä näkyy vaunujen molemmat osat. :)
Tässä näkyy vaunujen molemmat osat. 🙂

Tarttupa sieltä vähän muutakin mukaan. Paljon kohua aiheuttanut rintapumppu, hoitolaukku ja leikkimatto. Hoitolaukku oli mieheltäni kuulemma naisten päivän lahja. ❤

Lastentarvike liikkeistä sai myös uudelle vauvalle tuollaisen ihanan aloituspaketin joka sisälsi muutaman vaipan, tuttipullon, riepun, me&I:n kuola/ruokalapun ja pienet Lindexin sukat.

lastentarvike

Kotiin päästyäni olin hymy korvissa ja hypistelin tavaroita aivan innoissani. Mies katsoi hieman huolissaan toimintaani. 😉 Viikonloppuna käväistiin Polarn & Pyretin liikkeessä josta mukaan tarttui Sepolle kotiintulo pipo ja tossut. Poika oppii varmasti nopeasti valitsemaan omat vaatteensa. Hah!

polarn

Eilen oli rv 22+2 ja maha tuntuu omissa silmissä jo valtavalta. Muut eivät vielä ole yhtä vakuuttuneita asiasta. Siskoni kanssa ajateltiin että otettaisiin parin viikon päästä masu maalaukset ja ikuistettaisiin valokuviin pallomahamme. Siskoni on kuitenkin sitä mieltä että saan parin viikon aikana tankata vielä kunnolla jotta mahani näyttää tarpeeksi edustuskelpoiselta kuvissa. All inclusive lomalla tuon luulisi hoituvan.

sivu

Rv 22+2
Rv 22+2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s