Marokko day 1-2

Kokeillaanpa nyt päivittää kuulumisia Iphonella. 😊 5,5h lento meni no sanotaan näin että meni. Mun mielestä koneessa oli ihan älyttömän kuuma ja kaikki kesti ihan hemmetin pitkään. Juomat kun oltiin saatu eteemme oli tällä mammalla jo huutava nälkä ja meni vielä n. 45min ennenkun herkku lentsikka ruuat tuli nenän eteen. Itse jäin hieman ihmettelemään vielä miksi Finnairia niin kehutaan!? 

Agadirin päässä passintarkastajilla ei selkeesti oo urakkapalkka. Passijonossa vierähti about 1h. Hotellille päästyämme olikin sopivasti lounasaika. Meillä on täällä all inclusive joten ruuat ja juomat kuuluu pakettiin. Vaihtoehtoja on kaikkea pizzasta marokkolaisiin perinneruokiin ja illallisella hypin tasajalkaa kun bongasin jälkkäri pöydästä suklaa suihkulähteen. 😉 

Illalla lähdettiin vielä kävelemään rantaa pitkin noin 1h verran. Luultiin että oltiin laahustettu n 1,5km mutta toisin oli. Seuraavana päivänä hengailtiin hetki altaalla aamiaisen jälkeen. Yhtäkkiä kuului ilmoitus hydrobikistä ja arvatkaa kuka oli salamana mummojen kanssa kuviokellumassa?! 

Jumpan jälkeen käytiin pukemassa lenkkikamat päälle. Mulle vuokrattiin konkeli alle ja H otti jalat. Tehtiin 9km lenkki satamaan ja huomattiin että eilinen kävely olikin ollut reilu 3km! Tästä vielä loppuverkka altaassa ja seuraava ohjelmanumero oli ansaittu. Spa hoidot.

Paikalliset puhuu lähinnä jotain arabiaa ja ranskaa. Meille annettiin kylpytakit ja käskettiin riisuutua niin että alushousut jää päälle. Tai no näin mä sen ymmärsin. Kunnes siinä istuin saunan kaltasessa huoneessa tissit paljaana ja paikanpäälle tulee muita turisteja, bikinit tiukasti yllä. Leikin tyynesti että tiedän mitä olen tekemässä ja tää topless meininki on just niinkun pitää. Tän episodin jälkeen siirryttiin huoneeseen jossa meidät yltäpäältä kuorittiin ja sen jälkeen hierottiin. Hieronta oli enemmän silittelyä ja meidän uittamista öljyssä. Rentouduin kuitenkin totaalisesti ja nyt iho on silkky smooth. 

Huomenna taidetaan lähteä vuoren valloitukseen! Siitä lisää myöhemmin 😘Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s