Matkakuume matkalla

Mulla iskee tää joka kerta. Alan viimeistään puolessa välissä lomaa miettimään mihinhän me seuraavaks reissataan!? 

Tällä kertaa tuo asia mietityttää sen takia että tämä tulee olemaan meidän viimeinen matka kahdestaan vähään aikaan. Ens reissu tulee todennäköisesti olemaan vasta vuoden kuluttua ja tulloin meidät tullaan laskemaan lapsiperhe kategoriaan. Mä haaveilen San Fransiscosta, Kapkaupungista ja Rion Olympialaisista. Miehen mielestä voitais vaikka eka keskittyä kesään ja vauvaan…

Näin Marokon loman puolivälissä voidaan todeta että me tunnutaan kaipaavamme meidän lomaan vähän enemmän aktiviteetteja tai vähintään snorklaus kelpoinen meri. Ollaan nyt käyty kattomassa kaikki lähi nähtävyydet. Kukkula jossa on jäljellä vielä vanhaa Agadiria joka tuhoutui vuoden 1960 maanjäristyksessä kokonaan, ilmainen eläinpuisto ja paikallinen basaari alue. Tänään tuli aamulla yhtäkkiä semmonen että mitäs nyt!? 😄

Ollaan joka päivä kävelty 6-12km ja eilen kävelyn lomassa tää mamma kärtsäs ittensä aika lahjakkaasti. Ei sitä näköjään koskaan opi!    Kasvavan mahankin alkaa pikkuhiljaa huomaamaan. Välillä on pakko pysähtyä istumaan kun vatsa ja selkä niin käskee. Ostin 6kk sitten Malediiveille paljon uusia bikineitä matkaan. Nyt mahdun 5 bikinistä ehkä 2 niin että kehtaan ne pukea päälle. Ja voin kertoa että ongelma ei tosiaan johdu mahasta… 

Huomaan täällä koko ajan miettiväni muuttuvaa elämäntilannetta ja muistelevani omaa lapsuuttani. Mennessämme tänään rannalle kävelemään totesin miehelleni että ”pappa aina varotti pienenä huumeruiskuista rannalla” mieheni totesikin siihen että joo, noi huumeet onkin varmaan iso ongelma täällä muslimi maassa 😄 Enpä tullut tuollaista lapsena ajatelleeksi. 15 vuotta sitten tällä rannalla kuljeskeli vähän mahakas pikku blondi Suomesta. Eipä oo kauheesti mikään muuttunut. Edelleen sama iso mahanen tyttö. 

Vauva tuntuu tykkäävän auringosta. Tunnen jumpat mahassa parhaiten kun istuudun aurinkotuoliin. Nyt liikkeet näkyy usein myös mahan päältä. Tämä raskauden puoliväli on kyllä mennyt tosi nopeesti. Ja onhan tässä vielä yksi reissu tulossa ennen kesää. Pääsiäisenä suunnataan nimittäin sukuloimaan Malmöseen ja käväistään varmaan Köpiksessäkin. 😊

Nyt vaihdan kylkeä, ciao! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s