Arki väsymys

Alan epäilemään että hemoglobiinit alkaa tällä mammalla laskemaan. Olin matkan jälkeen ihan innoissani tästä valon määrästä! Väsymys on silti kokoajan läsnä. Toissayönä nukuin törkeän hyvin mutta tänään on silti sellainen olo että mielessä pyörii lähinnä ikioma sänky.

Huomaan väsymyksen muutenkin olemuksessa. En ole tällä viikolla ehtinyt vielä kunnolla treenaamaan mutta ajatuskaan siitä ei oikein houkuttele. Kroppa tuntuu siltä että ois treenattu vaikka ei olekaan. Tänään huomasin 55minuuttia ennenkuin asiakas oli tulossa että en ollut tilannut hänen papereitaan. Nöyränä paniikki puhelu asiakkaalle että siirrettäiskö kuitenkin tapaamista viikolla?! Oikeesti kauhistuttaa oma lahopäisyys. Miten kukaan antaa mun työskennellä tällasena? let-me-sleep

Tänään pyöräilin ekaa kertaa tänä vuonna töihin ja huomasin heti että masussa ei oo niin ahistava olla eikä selkääkään jumita niin pahasti. Pyöräily vauhti ei vaan ollut ihan päätähuimaava. 😀 Katottiin eilen illalla miehen kanssa Greyn Anatomiaa. Tosi kiva jakso näin raskaana olevalle. Jaksossa kaksi päähenkilöä joutui keskeyttämään raskautensa 24 raskausviikolla koska lapsi sairasti harvinaista sairautta eikä tulisi elämään montaa tuntia syntymän jälkeen. Meikäläinen vollotti koko jakson alusta loppuu ja mieheni yritti parhaansa mukaan hyssytellä ja silitellä masua jotta rauhottuisin. Tätä pientä olentoa kohtaan on syntynyt jo NIIN järkyttävä huoli ja rakkaus että tuollaiset jutut pistää kyllä kunnolla ahdistamaan. Miten sitä ikinä itse selviäisi jos jotain nyt tapahtuisi?

Isi on alkanut soittamaan Sepolle kovasti jo räppiä. Minä sain tänään siskoltani Bola pallon. Kaveri vaatii syntyessäänkin varmaan ääntä jopa nukkuessaan. Ei haittaa, sitä mammasta tulee non stop! Bola pallosta kuuluu hentoa pientä kilinää pallon liikkuessa. Palloa on tarkoitus pitää myös lapsen synnyttyä ja ideana on että lapsi itkiessään rauhoittuu kun kuulee tuon masussakin tutuksi tulleen äänen.

bola

Aikaisemmin kuulin koko ajan. *Kasvaako toi sun maha ollenkaan?!” No nyt kun se on kasvanut tulee taas tätä. ”Onpa se kasvanut kauheesti.” Jep. Tähän on kai parempi tottua. 😀 Mä alan vihdoin tykkäämään mun masun pyöreydestä ja huomaankin usein silitteleväni sitä huomaamatta. Oltiin tiistaina lätkämatsissa ja Sepon aivopesu alkoikin heti kun ostettiin hänelle oma Jokerit potkupuku. Nuorena se on aloitettava.

jokerit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s