Sisko

IMG_7975

Raskauteni yksi mahtavimmista asioista on se, että ainoa siskoni jakaa tämän odotuksen ilon (ja ne ei niin ilot) kanssani. Siskoni odottaa toista tytärtään ja hänellä on laskettuaika muutaman viikon päästä. Lapsillamme tulee siis olemaan vain muutaman kuukauden ikäero. Viimeksi kirjoitin asioista mistä ihmiset ei ennen raskautta kerro. Minulla on helpotusta tähän asiaan on tuonut rakas isosisko joka kantaa isosiskon viittaa yllä mahtavasti myös nyt raskausaikana. Hän kertoo rehellisesti raskauden hyvistä sekä huonoista puolista. Häneltä uskallan myös kysyä kaikesta mikä mieltä askarruttaa. Uskon että välillä esimerkiksi kasvatuksellisissa asioissa saattaa tulla erimielisyyksiä mutta sehän on ihan normaalia sisarusten kesken. 😉

IMG_7976

Odotusaikana whatsup laulaa välillä kovaakin tahtia. Viime viikolla kyselin siskoltani vauvalle tarvittavista ostoksista ja mietin taas itsekseni, miten mä olisin nämäkin asiat tiennyt ilman häntä.

IMG_7974

En usko että me vielä edes tajuamme miten onnekkaita olemme kun saamme yhdessä viettää myös äitiyslomaa. Olen aika vakuuttunut siitä että tulemme viettämään todella paljon aikaa yhdessä. Siskoni 3 vuotias tytär on myös kotona äidin ja vauvan kanssa joten olemme varmasti mahtava teho tiimi kun lähdemme porukalla jonnekin. Olemme kaikki jo nyt todella läheisiä toisillemme mutta uskon että tuleva vuosi lähentää meitä vielä entisestään. ❤

IMG_7956

Tänään pääsimme yhdessä ikuistamaan meidän pallomasut ennenkuin yksi pikku tyyppi saapuukin jo maailmaan. 3 vee Minea pääsi myös mukaan mammojen kuvaussessioon sillä hän toimi masu artistinamme. 🙂 Siskoni on ollut maailman paras isosisko ja tiedän, että Mineasta tulee vähintään yhtä mahtava isosisko kuin äitinsä on ollut.

IMG_7977

Kiitos syster että olet ❤

Muistakaa että siskoni blogia voi lukea osoitteessa: http://mami12odotus.blogspot.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s