Kilpparin kuulumiset

Monia on kiinnostanut kilpirauhaseni tilanne. No verikokeet tosiaan on vasta 20.pvä joten kovin paljon viisaampia ei sitä ennen asian suhteen olla. Lääkäri tosiaan sitten sanoi soittavansa TAI laittavansa minulle kirjeen asiasta 24.pvä. No jos se tieto kirjeellä tulee niin oon fiksumpi varmaan joskus vapun tienoilla.

Eilen oli kuitenkin neuvola ja sain edes tietää mitä viime kertaiset arvot on olleet. TSH arvoni eli googlettamalla löysin tiedon Tyreotropiini arvoni oli nyt 3,93 kun se tasan vuosi sitten on ollut 2,09. Joten aikamoista nousua on tapahtunut. Terveystalon tietojen mukaan tämä olisi vielä raja-arvojen sisällä. HUS:in mukaan raja ylittyisi 0,3. Vajaatoiminnan yleisimpiä oireita on lisääntynyt paleleminen, painon nousu, ihon kuivuminen ja yleinen hidastuminen. No minä palelen yleensä aina mutta nyt tuntuu pikkuhiljaa että tää kaveri toimii myös mun kuumavesipullona ja palelu on itseasiassa VÄHENTYNYT viime aikoina. Kevyt keijukainen en ole koskaan ollut. Ravintoexpertti kaverini tsekkasi joskus mun ruokapäiväkirjaa ja kehotti mittaamaan kilppari arvoni koska hänen mielestään ruokamääräni oli pieni siihen nähden miltä ruhoni näyttää 😀 Paino on kyllä raskauden tässä vaiheessa noussut yllätävänkin paljon siihen nähden miten paljon kuitenkin liikun ja perus ruokailu on todella terveellistä. Syön paljon vihanneksia, ruisleipää ja smoothieta. Toki nyt pyhinä on joukossa ollut myös ihan liikaa herkkuja. Iho on viime aikoina ollut todella kuiva, sitä se tosin on aina tähän vuoden aikaan kun koko ajan sää vaihtelee kylmän ja lämpöisen välillä. Yleistä hitautta on ehkä snadisti ollut havaittavissa, eikö vaan duuni kaverit?! 😉 Joten ota nyt näistä selvää?

Mieheni oli aamulla tehnyt mulle aamupalan valmiiksi! Nam!
Mieheni oli aamulla tehnyt mulle aamupalan valmiiksi! Nam!

Treenata jaksan edelleen ihan hyvin. Maha alkaa kuitenkin väkisinkin olemaan hieman edessä joissakin liikkeissä. Lauantaina tein Nuts nimisen treenin joka oli seuraavanlainen:

10 käsinseisonta punnerrusta boksilta

15 maastavetoa 35kg

25 boksiaskellusta

50 leukaa kumpparilla

100 seinäpalloa

400m kävelyä 10kg painon kanssa.

nuts

Monet kilpparista enemmän tietävät kehottivat minua myös rauhoittamaan treeniä sillä kova treenikin voi kuulemma vaikuttaa negatiivisesti kilppariin. Omasta mielestäni teen treenit kuitenkin aika rauhassa nykyään. Enkä ainakaan itse ole kokenut että treenaamisesta olo huononisi, päinvastoin.

etukyykky

Seppo alkaa olla mahassa jo hirmu aktiivinen. Eilen tuntu ettei kaveri kauheasti edes ottanut lepiä. Pikku mies sai ruotsin reissulta kamalasti serkkujen vanhoja vaatteita ja matkarattaat. Esittelen nämä kyllä vasta myöhemmin koska haluan pyhittää Ruotsin ja Köpiksen reissulle ihan oman tekstinsä. Maanantaina pääsi mamma vihdoin myös hypistelemään äitiyspakkausta ja siihen mulla on yks lause. IHANA!

Laatikossa on niin paljon kaikkea ja oikeasti hyödyllisiä tavaroita että nyt menee kyllä iso kiitos Kelalle tällaisesta. 🙂 Alko vaan heti miettimään minkähänlaiselle pikku kaverille me saadaan joskus pukea näitä juttuja päälle. ❤

Äitiyspakkaus 2015
Äitiyspakkaus 2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s