Herkkupeppu

Neuvolasta saadun vauva kirjan mukaan pesänrakennus vietti herää monilla mammoilla tähän aikaan raskaudesta. Tekee kuulemma mieli siivota, pestä ikkunat, siivota kaappeja. Ei varmaan mun tuttuja yllätä, että mulla tällainen pesänrakennusvietti antaa vielä odottaa. Lasten huoneeseen on kyllä ihana hankkia sisustus juttuja ja tänään ajattelin laittaa Sepon vaatteet hänen uuteen lipastoon, koko järjestykseen. Vielä odotellaan pinnasängyn toimistusta kotiin. Laitan Sepon huoneesta kuvia kunhan saadaan se ihmismäiseen järjestykseen.

Ainoa asia joka mussa heräilee on leipuri hiiva ja herkku peppu. Eilen sain itkupotkuraivarit kun töistä yritin lähteä kävellen salille ja homma tyssäs noin 1,5km päähän töistä. Kävely aiheutti niin epämukavan tunteen mahaan että sain koko ajan pysähdellä ja mies nappasikin minut sitten kyytiin. Päivän suunniteltu treeni jäikin pelon vuoksi sitten tekemättä. Ahdistaa kun ruokahalu tuntuu kasvavan mutta liikunta alkaa nyt pikku hiljaa rajoittumaan.

Mieheni ei koskaan usko kun totean hänelle tämän.
Mieheni ei koskaan usko kun totean hänelle tämän.

Tänään olen valehtelematta koko päivän miettinyt mitä kaikkea voin leipoa tämän pitkän vappu viikonlopun aikana. Mustikkapiirakkaa on tehnyt mieli jo pitkään, uudenlaista juustokakku reseptiä haluisin päästä kokeilemaan ja facebookista naamalle pomppasi rocky road resepti joka sekin sai kuolan valumaan. Kaveri hei, ottaisitko järjen nyt käteen ja muistelisit eilistä?! Meillä ei muutenkaan ole vapuksi minkäänlaisia suunnitelmia joten näitä leipomiani herkkuja pistelee poskeen tasan minä ja mieheni jos ei kukaan tajua tulla pelastamaan meitä tältä ähkyltä. Jos siis pääsen leipomusteni kanssa niin pitkälle että niistä oikeasti tulee valmiita eikä mikään mene valmistuksessa mönkään.

Neuvolassa oli eilen kaikki hyvin. Hemoglobiini pysynyt entisellään. Kiitän siitä suurta parsakaali himoani. Sain myös nyt kilpirauhas arvot ihan numeroina ja tosiaan kaikki oli laskenut ihan normaali tasolle. Verenpaine on hyvä ja painokaan ei tällä kertaa ollut noussut tähtitieteellisesti. Vielä oli 100g siitä että raskauden aikana olisi täys 10kg lisäpainoa tullut. Sf mitta joka kertoo kohdun koon oli tasan käyrällä ja näin viikon 31 alussa mitta näytti 27cm.

Seppo kasvaa, mamma myös. Rv 31.
Seppo kasvaa, mamma myös. Rv 31.

Kävin maanantaina pitkästä aikaa ihan uimassa. Voin muuten sanoa että siinäkin vauhti lähentelee naapuriradan papparaisen kelluntavauhtia. Lantio ei potkiessa toimi ihan niinkun ennen eikä vartalon kierrosta ole tietoakaan. Ihanaa se kuitenkin oli. Tyriltä ostamani bikinit on muuten osottautunut ihan mahtavaksi hankinnaksi pötsin kanssa. Suosittelen!

2 thoughts on “Herkkupeppu

  1. Moikka!

    Eksyn aina välillä blogiasi lukemaan ja tästä tekstistä (ja aika monesta aiemmastakin) päätellen on sulla pesänrakennusvietti aika lailla täysillä päällä! Siivoilet, viikkailet vaatteita ja ostelet vauvatavaraa! Mitä tästä nyt enää puuttuu! 🙂
    Ihanaa odotusaikaa sulle ja vielä ihanampia vauvahetkiä! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s