Vappua ja vauva hankintoja :)

FullSizeRender 6

Vappu on mennyt aika iisisti. Vaikka ei me viime vuosina muutenkaan olla kauheen villisti sitä juhlittu. Eilen käytiin treenaamassa jonka jälkeen syötiin ja saunottiin. Tänään käytiin korkkaamassa frisbeegolf kausi Siltamäessä ja mä olin just niin huono kun muistinkin. Tuuli teki hommasta välillä hieman haastavaa. Sainkin pitkästä aikaa nauraa vedet silmissä kun välillä frisbee ui vedessä, roikkui puussa tai oli aidatun alueen just oikealla puolella. 🙂

11183432_10152887441242887_980310012942327077_n

Vauvan/vierashuone alkaa myös pikkuhiljaa olla valmis uutta asukasta varten. Pinnasänky tuli keskiviikkona jolloin mies pistikin sen samantien kasaan sillä aikaa kun minä asettelin Sepon vaatteita hänen uuteen lipastoon. Saatiin myös lakanoita ja vaatteita pikku kaverille pestyä joten sänky on nyt valmiina odottamassa nukkujaansa. Haluttiin ehdottomasti sänky josta tuon reunan saa kokonaan alas niin että sängyn saa hyvin jatkoksi meidän sänkyyn. Renkaat oli myös plussaa jotta sänkyä on helppo siirtää.

IMG_8183

Laitan kuvia lasten/vierashuoneesta kun ollaan saatu se kunnolla järjestykseen.

Meillä on myös Sepolle ihana pärekoppa joka on ymmärtääkseni miehen suvussa ollut kaikilla perheen lapsilla käytössä. Se on aivan ihastuttava. Laitoin myös kopan valmiiksi nukkumiskuntoon. Meillä on makuuhuoneet yläkerrassa ja olohuone alakerrassa joten uskon että päiväsaikaan Seppo saa makoilla kopassa aina kun ei ole sylissä. 🙂

IMG_8185

Kylpyamme on myös hankittu valmiiksi kylppäriin odottamaan. Ostin aikanaan samanlaisen siskolleni baby shower lahjaksi ja hänellä kylpyamme on toiminut vastasyntyneestä tuonne ainakin 3 vuotiaaksi asti joten hyväksi todettu. Merkki on Onda. Me saatiin se hyvään pakettihintaan Vantaan Pikku Hurmurista josta ostettiin myös Maxi-Cosin Pebble turvakaukalo. Tähän kaukaloon me päädyttiin sen takia että se sopi Heikin siskolta saatuihin Baby Jogger rattaisiin ja koska kaukalo on saanut hyvät arvostelut erilaisissa testauksissa.

IMG_8188

IMG_8178

Alan olemaan ihan valmis näkemään tän pikku kaverin jo livenä. Toisaalta on myös ihana kun kesä pikkuHILJAA tulee ja voi taas puuhastella pihalla, joten täytyy muistaa nauttia tästä kaikesta ennenkuin on pieni tissitakiainen matkassa mukana. Yhtäkkiä olen myös alkanut miettimään mitä jos en ehdikään tekemään kaikkea suunnittelemaani vaan Seppo päättäisikin tulla ennenaikaisesti. Eikai. Olen itse suunnitellut että hän syntyisi 9.7. Mitäs sitä turhaan venyttää yliajalle. 😉

Hauskaa Vappua ja viikonloppua kaikille toivottaa yksi iso vappupallo!

IMG_8175

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s