Tavis perhe

En tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa päivän iltapäivälehtiä lukiessa. Tänään lukaisin justiin läpi neuvolasta saadun imetysoppaan. Olen oikeasti kuvitellut valmistautuneeni ihan hyvin tulevaan synnytykseen, uuteen tulokkaaseen ja elämän muutokseen. Hemmettiäkös mä kiirehdin sen pinnasängyn kanssa?!

Mulla on unohtunut varata stylisti, kampaaja ja meikkaaja sairaalaan! Uskokaa tai älkää, en oo vielä edes miettinyt missä vaatteissa kotiudun sairaalasta tai onko mulla tilanteeseen sopivia korkkareita. Rehellisesti sanottuna, kiharrin ei edes löydy mun sairaalakassiin pakattavien tavaroiden listalta. HELVETTI!

Jotkut näyttää 8h synnytyksen jälkeen tältä.
Jotkut näyttää 8h synnytyksen jälkeen tältä.
Itse veikkaan näyttäväni jotakuinkin samalta kuin polttari aamunani tässä. :D
Itse veikkaan näyttäväni jotakuinkin samalta kuin polttari aamunani tässä. 😀

Entäs meidän tuleva tavis isi?! Saa muuten tehdä vaipan vaihdon just yhtä tutuksi kuin mammallekin. Raukka. Räikkösen Kimin on sentään tarvinnut vain kokeilla hommaa ja jättää sen kuulemma mielummin lapsen äidille vaikka se helppoa kuulemma onkin.

Father Changing Baby's Diaper

Kummi asiaa ei olla vielä kauheesti ehditty edes miettiä. Mut kuultiin että Elton John on kuulemma jo varattu Beckhamien vanhimmalle pojalle. Damn.

Samoten ois hyvä että kroppa ois timminä noin 3 päivää synnytyksen jälkeen. Kyllä se lapsi korvikkeillakin elää. Pääasia että voi instagramiin ladata kuvia timmistä kropasta max. viikko synnytyksen jälkeen.

Tää tanskalainen fudis vaimo keskitty näin Instagramissa uuteen perheenjäseneen 4 päivää synnytyksestä.
Tää tanskalainen fudis vaimo keskitty näin Instagramissa uuteen perheenjäseneen 4 päivää synnytyksestä.

Tässä vaiheessa olen oikeasti aika onnellinen ollessani ihan tavallinen blondi tuleva mamma Vantaan Korsosta. Paineita ei luo kukaan muu kuin minä itse. Veikkaan että heinäkuussa paparazzitkin saattaa olla kesälomalla eikä päivystämässä Kättärin ulkopuolella. Halleluja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s