Baby Shower!

Olin sanaton tästä kakusta! <3 :)
Olin sanaton tästä kakusta!

Viimeiseen kirjoitukseen yksi korjaus. Sepolla ei ole mitään hätää syntymäpäivänään. Meinaan pestata ystäväni meille leivonta talkoisiin aina kun pitää leipoa.

Herättiin tänään ajoissa koska kello 11. piti alkaa pihatalkoot. Istuskelin tuohon aikaan college housut jalassa surffaamassa netissä vauvatarvikkeiden maailmassa. Yht äkkiä ovikello soi ja ihmettelin että no jo on naapurit tarkaksi muuttuneet kun hakevat talkoisiin jo koti ovelta.

YLLÄTYS! Siellä mitään naapureita ollut (onneksi). Ystäväni olivat oven takana miljoonien herkkujen kanssa ja täällä käynnistyi baby shower brunssi. Menin yllättäen taas sanattomaksi kun keittiössä alkoi kova häärääminen ja pöydälle ilmestyi mitä ihanempia herkkuja.

FullSizeRender 8

Istuskeltiin muutama tunti höpöttelemässä ja siskoni piti myös pienen vauvabingon. Bingossa arvuuteltiin muunmuassa milloin vauva syntyy, onko hiuksia ja miten synnytys käynnistyy. Pakkasin vastaukset jo mukaan sairaalakassiin, niin voin sitten mahdollisimman nopeasti ilmoittaa voittajalle. 😀

Hassua muuten kun tajuttiin yhden ystävän kanssa että baby showereissa olleista ystävistä ainoastaan kolmella on itsellään lapset. Toivottavasti saadaan Sepon kanssa vauva kuumeita heräilemään. 😉

Tulevan kummitädin aikaansaannos! WAU! :)
Tulevan kummitädin aikaansaannos! WAU! 🙂

Kiitos rakkaat ystävät ja sisko, en tiedä miten voisin sanoilla aina kertoa miten tärkeitä minulle olette! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s