Kuopio

Jep, hieman kiirettä pitänyt tällä mammalla. Viime viikko vietettiin  siskon ja hänen tyttäriensä kanssa Kuopiossa. Äitimme on siellä viikot töissä joten menimme pitämään hänellekin vähän seuraa. Ajelimme keskiviikkona kahden pysähdyksen taktiikalla Kuopioon ja neidit oli niin kiltisti koko matkan että ei voi enempää pyytää. Ajatus oli että olisimme siskon vanhemman tyttären kanssa menneet illalla mummin kanssa Rauhalahden kylpylään uimaan. Mummi kuitenkin soitti ja kertoi että siellä oli paljon altaita suljettuna eikä meidän kannattanutkaan lähteä. Suunnitelman muutoksen jälkeen mentiikin uimaan Kuopion Scandicin omaan uima ja porealtaaseen.

Uimamaisterit
Uimamaisterit

IMG_8651

Seuraavana päivänä herättiin aikaisin nauttimaan aamupalaa jonka jälkeen lähdettiin tutustumaan mummin työpaikkaan. Työpaikalta lähdettiin Kuopion liikennepuistoon jossa lapset saavat ajella pikku polkuautoilla ja polkupyörillä keskelle puistoa rakennetun liikenteen keskellä.

Pikkuneiti liikenteessä
Pikkuneiti liikenteessä

Ihana idea, sää ei vain oikein suosinut ja paleltiin aika hurjasti. Täältä suuntasimme ihan turisteina Puijon torniin ihastelemaan näköaloja. IMG_8656

IMG_8663

Näköala ihastelun jälkeen teimme vielä pika visiitin Kuopion torille. Palelimme kuitenkin tässä vaiheessa niin paljon että napattiin vain marjat mukaan ja lähdimme hotellille nukkumaan päiväunia. 🙂

Unien jälkeen oli aika hakea mummi töistä ja suunnata illalliselle. Ajoimme Sorrento nimisen Italialaisen pihaan mutta ravintolaan tullessa meille ilmoitettiin että ravintola on täynnä ja pöytävaraus olisi hyvä olla. Pettymyksemme oli suuri. Pääsimme ulos ravintolasta ja yhtäkkiä peräämme juoksikin kaksi tarjoilijaa jotka sanoivat että heillä on kyllä vapautumassa pöytä mutta noin 15 minuutin päästä. Ajelimme vartin ympäri Kuopion keskustaa ja palasimme ravintolaan. Onneksi palasimme. Aivan ihana aito italialainen paikka. Tarjoiliammekin oli italialainen ja otti tilauksemme englanniksi. Ruoka oli Mahtavaa! Suosittelen todella lämpimästi.

IMG_8671

Masut täynnä suuntasimme vielä hotellille iltauinnille ja saunomaan. Tämän jälkeen uni taas maistui. Perjantaina kävimme vielä torilla ostelemassa kalakukkoa ja kahvilla. Tämän jälkeen lähdimmekin siskoni ja 8 viikkoisen pikkuisen kanssa ajelemaan kotia kohti. Mummi ja Minea tulivat lentokoneella perästä. 🙂

IMG_8685

Viikko oli mahtava ja taas sai nauraa. Kiitos mahtaville seuralaisille ja mammalle/mummille että otit meidän käymään. Itse alitajuisesti jännitin koko ajan hieman että mitä JOS synnytys nyt käynnistyisikin ja mieheni on monen tunnin ajomatkan päässä?! Turha pelko se kuitenkin oli ja olen jo enemmän alkanut asennoitumaan siihen että Seppo saadaan pakottaa ulos täältä mahasta koska sen verran mukavat oltavat kaverilla tuntuu olevan.

Nauroimme muuten siskoni kanssa tätä kuvaa: IMG_8682

Niille kaikille jotka hokivat minulle raskauden alkuvaiheessa että ”kasvaako tuo maha ollenkaan?”

Nyt alkaakin raskausviikko 38 ja juhannusviikko! Torstaina suuntaamme kohti Lammia ja vanhempieni vuokra mökkiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s