Asuntomessut ja tissi-inflaatio

Asuntomessut 2015
Asuntomessut 2015

Kaikkea sitä yhtäkkiä lapsiperheenä huomaa. Käytiin eilen asuntomessuilla. Enpä tiedä oliko ihan fiksuinta ajanvietettä 11 päiväisen pojan kanssa matkarattailla. Heti ensimmäisen talon kohdalla tajusimme, ettei yhteenkään taloon pääse rattaiden kanssa. Vuoroteltiin sitten Heikin kanssa niin, että toinen jäi aina vauvan kanssa ulkopuolelle, kun toinen kiersi taloa. Olisi ehkä ollut mukavampi fiilistellä yhdessä.

Yksi lempparini messuilla
Yksi lempparini messuilla

Asunnoissa oli muutamia ihania sisustuksellisia juttuja, mutta kovasti ihmettelin muutamaa asiaa. Monessa asunnossa huoneet ja WC:t olivat todella pieniä. Siis ihan oikeasti yksikin vessa oli niin pieni, että raskausmahani kanssa en sinne olisi sisään mahtunut! Toisekseen, monessa talossa oli mielestäni todella vähän säilytystilaa. Jos sulla on melkeen 200 neliöinen talo, niin luulis olevan tavaraakin sen verran, että pitäis jonnekin saada jemmattua. Mulla ainakin on ja asun 75 neliöisessä kämpässä, eikä täällä ainakaan säilytystila riitä.

Toinen mukava juttu oli LASTENHOITOHUONE. Ovessa oikeasti luki niin ja tällainen näky oli vastassa.

IMG_9121

En tiedä onko suunnittelijalla mennyt inva ja lapsi sekaisin, mutta mun käsitys lastenhoitohuoneesta on se, että siellä on edes paikka, jossa vaihtaa lapselle vaippa.

Harmikseni silmiinpistävää oli, että ihmisiltä tuntui puuttuvan kyky ottaa muut huomioon. Jos näet, että kapealla tiellä tulee perhe vastaan rattaiden kanssa, ängetkö itsesi siihen tielle ja annat rattaita työntävän isän tasapainotella rattaiden kanssa asfaltin ja hiekan välillä vai hyppäätkö itse suosiolla sivuun niin, että rattailla mahtuu kulkemaan? Niin vissiin. Ei voinut kuin ihmetellä ihmisten törkeää käytöstä.

No selvittiin kuitenkin hyvin reissusta ja mukava oli nähdä minkälaista tuolla messuilla ylipäätään on, kun ei kumpikaan ollut aiemmin käynyt.

Väsynyt messuvieras
Väsynyt messuvieras

Sitten tämä vaikein ongelma. Imetys! Mun tissit on kokenut inflaation. Ne ei todellakaan liity enää millään tavalla mihinkään eroottiseen. Mulla on kannut esillä kokoajan (ihan sama kuka täällä sattuu olemaan kylässä). Ajattelin olevani kohtelias hieno lady, joka peittää tissinsä imettäessä. Ja paskat. Näin alkuvaiheessa kun imetys on vielä uutta, on pakko nähdä etten ole tyrkkäämässä tissiä mihinkään lapsen nenään, joten en todellakaan pysty peittämään tissi-showtani ympärillä olevilta ihmisiltä. Olen todella pahoillani tästä. Asuntomessuilla imetin kahvion penkillä, suoraan yhden näyttelytalon ikkunan ulkopuolella. Uups! Tänään neuvolaan lähdettäessä huomasin paidan olevan ylhäällä tissin kohdalta. Uskon että tämän imetys urakan aikana tullaan näkemään vielä monen monta tissi tilannetta. Säästän teidän tällä kertaa kuitenkin tissi kuvilta. 😀

Olen tällä viikolla päässyt kunnolla jo vaunulenkeille. Se on ihanaa. Eilenkin väsytti aika pirukseen lenkille lähtiessä, mutta kummasti sitä vaan kävelyn aikana piristyi. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa uusia Beatsin langattomia kuulokkeitani. Ihan mahtavat tuohon lenkkeilyyn! Felix saa kuunnella lintujen laulua ja mamma kuuntelee Elastista. Noilla kuulokkeilla voi myös puhua puheluita, joten varo vaan kummitäti M. Kohta lähtee maraton puhelut! Piuhoja ei kuulokkeista roiku missään ja kaiken lisäksi onhan noi kuulokkeet aika päheet! 😉

Beatsit päässä lenkillä :)
Beatsit päässä lenkillä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s