Lahjavinkki miehelle

IMG_8796

Vihdoin pääsen kertomaan tästä mahtavasta lahjasta, jonka ostin miehelleni syntymäpäivälahjaksi joulukuussa. 😀

Lahjakortti vaatturi Niko Pelkoselle. Minun on yleensä törkeän vaikea keksiä lahjoja miehelleni, koska hän on todella tarkka vaatteistaan ja tavaroistaan. Sanotaanko näin, että kun minä yleensä katson hintalappua ensimmäisenä, hän ei katso sitä ollenkaan. 😛

Ostin siis lahjakortin kauluspaidan teettämiselle. Vuosi sitten mieheni oli lähdössä jenkkeihin työmatkalle, johon hän pitkästä aikaa tarvitsi kauluspaitaa mukaan. Fiksuahan on ruveta sovittamaan paitoja päivää ennen reissuun lähtöä. Kaveri on treenannu crossfittiä aika tosissaan viimeiset pari vuotta ja kauluspaidat on kaikki ostettu elämässä ennen crossfittiä. Niinpä siinä oli mukava huomata, ettei yksikään paita enää mahtunut päälle. Näin ollen tiesin, että lahjalle on varmasti käyttöä!

Mittoja ottamassa
Mittoja ottamassa

Päästiin kuitenkin vasta muutama viikko sitten käyttämään lahjakorttia, koska Heikillä on ollut aika kiireinen kevät töissä. Nikon liike sijaitsee Haagassa. Heikki pääsi valitsemaan kaikki kankaat, kuosit, kauluksen mallit, lankojen värit, yms. Kun materiaalit oli valittu, otettiin vielä tarkat mitat. Heikillä on yleensä kaupasta vaikea löytää paitoja, koska hänen kaulanympärys on todella pieni. Samalla hänellä on aika leveät hartiat ja kapea vyötärö. Pidin eityisesti siitä, että Niko kertoi rehellisesti omat mielipiteensä asioihin. Esimerkiksi kun oltiin valitsemassa liian montaa eri väriä paitaan. Hän on tässä kuitenkin se ammattilainen.

Valmista paitaa sovittamassa.
Valmista paitaa sovittamassa.
Valmis tuote hienossa laatikossa :)
Valmis tuote hienossa laatikossa 🙂

Tänään käytiin hakemassa lopputulos. Se on HIENO! Paidasta näkee heti ettei se ole Dressmannista haettu (kivoja paitoja nekin on). Heikki valitsi luonnonvalkoisen paidan, sinisillä yksityiskohdilla. Eli paita on valkoinen mutta langat ja esimerkiksi kaulusten sisäpuolet on siniset. Kyynärvarressa on vielä nimikirjaimet makeana yksityiskohtana.

IMG_9145

IMG_9140

Tämä ei muuten ole maksettu mainos. Halusin vain jakaa tämän mahtavan lahjaidean teidän kanssanne. Koska löydän itseni lähes joka joulukuu googlaamassa ”lahjaideoita miehelle”. Kerrankin keksin hyvän lahjan ihan itse!

Nikon vaatturiliikkeen nettisivut löytyvät täältä ja facebooksivut täältä!

2 thoughts on “Lahjavinkki miehelle

  1. Mikä mahtava idea!! Pitää muistaa tämä ensi jouluna! Just metsästettiin kauluspaitaa, eikä mikään koskaan istu mukavasti kun miehellä on paksu kaula 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s