Matkustan ympäri maailmaa

Miami
Miami

Heikin kesäloma loppuu ja minun matkakuume yltyy. Isyyslomat on tarkoitus pitää talvella ja ajateltiin, että tuolloin voitaisiin suunnata parin viikon lomalle jonnekin hieman kauemmas.

Kysymys kuuluukin. Minne matkustaa 8-9kk pienen ihmisen kanssa? Loma olisi hyvä pikkuhiljaa varata, mutta enhän vielä yhtään osaa sanoa minkälainen Felix on tuolloin.

Aluksi ajatuksena oli lähteä Kaliforniaan, nyt kuitenkin mietitään onko tuo fiksuin lentomatka pienen lapsen kanssa?!

Olen tässä viikon aikana pohtinut monia eri kohteita.

Meksikoon olisi suht edullisia matkoja. Emme ole Meksikossa käyneet ja haluaisimme ehdottomasti nähdä historiallisia nähtävyyksiä. 8-9 kk lapsen kanssa, joka todennäköisesti on jo kova liikkumaan ei nuo nähtävyyden varmasti ole ihan mukavinta huvia.

Santa Monica
Santa Monica

Dominikaaninen tasavalta voisi olla helppo lomakohde. Lämmintä, hyvät uima-altaat, all inclusive mahdollisuus. Olen kuitenkin kerran täällä jo käynyt. Dommarit on yksi lemppari kohteistani, mutta minun mottoni matkustamisessa on vähän sellainen, että kierretään ensin koko maapallo ennenkuin aloitetaan uusi kierros. 😉

Vanhempani ja siskoni varasivat matkan Phuketin Kata Beachille. Olimme aluksi lähdössä koko porukalla matkaan, mutta meillä tuli taas sama ongelma vastaan. Kata ja Karon Beach on meidän mielestä ehdottomasti jo nähty.

Thaimaa
Thaimaa

Thaimaassakin on kuitenkin paljon vielä näkemättä. Thaimaa ei ole vienyt sydäntäni vaikka olen siellä kaksi kertaa ollut. Nyt alkaa kuitenkin tuntumaan siltä, että se saattaa olla ensi talveksi hyvä kaukomatkakohde.

Kyselin tuttavaltani vinkkejä ja hän suositteli Koh Samuita. Samuilla on oma lentokenttä ja Bangkokista lentää tuonne tunnissa. Finnmatkat on tällä hetkellä ainoa matkanjärjestäjä joka tekee valmismatkoja saarelle. Ollaan paljon reissattu varaamalla itse matkat, mutta nyt iskee jotenkin laiskuus päälle ja tuntuu helpoimmalta varata suoraan matkanjärjestäjän kautta.

Onko kellään lukijalla kokemuksia kyseisestä saaresta? Tuntuuko yhtään järkevältä kohteelta matkustaa pienen lapsen kanssa? Jos jollain on muita hyviä matkakohde vinkkejä. Bring it on! Mä niin kovasti haluisin jo päästä varailemaan talven reissua.

Marokon reissun jälkeen todettiin, että me tarvitaan ehdottomasti lomakohde jossa on tarpeeksi aktiviteetteja. Ymmärrän, että matkustaminen tulee olemaan todella erilaista lapsen kanssa. Me emme kuitenkaan jaksa maata uima-altaalla 8h päivässä vaan lähdetään sitten vaikka mielummin tepastelemaan rannalle.

Oma unelmani on edelleen päästä Kapkaupunkiin. Aikaero ei sinne olisi paha. Lentoaika kuitenkin on. 🙂 Samalla ajattelimme myös, että tuo on ehkä parempi käydä siinä vaiheessa kun Felix jotain matkasta ymmärtääkin.

Meillä on kuitenkin tällekin vuodelle jo yksi matka varattu. Päätettiin taas lähteä viettämään joulua lappiin! Lähdemme taas koko perheen voimin viettämään joulua lumen ja pakkasen keskelle (Toivottavasti!!!) Joten varattiinkin nyt jo näin hyvissä ajoin lennot Kittilään. Hassua saada sähköpostiin lentolippu pikku herra Felix Robert Lorenz Kainulaiselle. Kyllä, luit oikein. Pikkumies kastettiin viime viikonloppuna. Toiset nimet ovat samoja kuin isälläni. Lorenz nimi kulkee suvussa ja tuo nimi on myös isoisälläni. 🙂 ❤

Ristiäis look!
Ristiäis look!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s