Muumi Baby-vaipat

Muumi fani :)
Muumi fani 🙂

Sain sopivasti juuri ennen reissuamme Keski-Suomeen, testattavaksi Muumi Baby-vaippoja ja muita lastenhoitotuotteita. Delipap joka valmistaa Muumi Baby-vaipat, valmistaa myös Vuokkoset ja Helmi Baby merkkiset tuotteet. Tämä oli mainiota. Vuokkoset mammalle jälkivuotoon. Helmi vanulaput ovat mainioita Felixin aamupesuihin. FullSizeRender 20

Olen jo 5 vuotta ennen lapsen saamista ollut kova Muumi Baby vaippojen puolestapuhuja. Miksi?! Muumi Baby vaipat ovat kotimaisia, luontoystävällisiä ja tehty yhteistyössä allergia ja astmaliiton kanssa. Minulle varsinkin tuo kotimaisuus on todella tärkeä asia. Me ollaan Felixin kanssa käytetty 1 koon Muumi vaippoja laitokselta asti. Nämä ovat suht uusia markkinoilla. Veikkaan, että tuo pienin koko tulee menemään meillä vielä tovin, sillä kaveri syntyi sen verran pienenä. Minkäänlaista vaippa ihottumaa ei meillä ole ilmennyt. Vaippapussi on 100% biohajoavaa ja sitä voi käyttää esimerkiksi biojäte pussina. Siinä teille niksipirkka! 😉

Pikku matkalainen
Pikku matkalainen

Teimme 4 päivän reissun Keski-Suomeen. Reissussa Helmi Baby hoitoalustat ja puhdistusliinat olivat TODELLA näppäriä. Helpotti vaipanvaihtoa, kun jouduimme hoitamaan tämän tienvarressa, vauvan oksennettua itsensä päälle autossa. Tästä ei valitettavasti ole kuvia, sillä tilanne oli sen verran hektinen. 😀 Reissussa Helmi Baby liivinsuojat olivat myös mielettömän näppäriä. Olen kotona välillä käyttänyt kestosuojia, mutta reissussa ollessa  suosittelen ehdottomasti kertakäyttöisiä kun pesumahdollisuutta ei ole. Helmi liivinsuojat ovat myös ihanan paksuja ja kestivät näin ollen myös mamman öiset suihkutissit. Iso peukku siitä! Opiskelukaverini tosiaan tietävät miten olen Muumi vaippoja hehkuttanut jo aikana ennen vauva suunnitelmia. 🙂 Olen seurannut paljon kirjoittelua netissä äitien vaippa toiveista. Monille tuntuu iho- ja luontoystävällisyys olevan tärkeää. Te kenelle Muumi Baby- vaipat ei vielä ole tuttuja. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Lisätietoa tuotteista täältä.

Ps. Järjestän myöhemmin vielä arvonnan Muumi tuotteista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s