Hei me fanitetaan!

Viikonloppuna jää kirjoittelut vähemmälle. Me lähdetään nimittäin ekaa kertaa Felixin kanssa fanikatsomoon. Lappeenrannassa kisataan Crossfitin Karjalan Kovin kisat. Hyvä totuttaa poika nuoresta asti tähän penkkiurheiluun. 🙂 Varmasti joku meitä arvostelee ja on sitä mieltä ettei pientä vauvaa pidä raahata kauas kotoa. Minun mielipiteeni taas on se, että lapsi ei saa olla este elämiselle. Näin pienenä hän vielä tulee helposti mukana joka paikkaan.

Felix on saanut ystävältäni tällaisen ihanan haalarin jossa on meidän salin logo. Haalari vaan on vielä näihin kisoihin vähän iso. :)
Felix on saanut ystävältäni tällaisen ihanan haalarin jossa on meidän salin logo. Haalari vaan on vielä näihin kisoihin vähän iso. 🙂

Samalla edessä on myös meidän ensimmäinen hotelli reissu vauvan kanssa. Hieman tässä mammaa jännittää. Yövytään Lappeenrannan Scandicissa. Ei saatu hotellissa parisänkyä vaan erilliset sängyt. Katotaan saadaanko Fefelle pinnasänkyä vai nukutetaanko herra vaunukoppaan.

Muutenkin varmasti erilainen viikonloppu, kuin kisaviikonloput yleensä. Salin muu porukka menee lauantai iltana kisojen jälkeen syömään. Me ei vielä tiedetä miten ilta ruokailu toteutetaan, koska välillä Felix aloittaa ilta 19 tissuttelun ja hengaa tissillä nukkumaan menoon asti. Voi olla, että treeni kavereilta menee ruokahalu kun istun vastapäätä tissitakiaisen kanssa. Toisaalta osaan nykyään jopa peittää tissini liinalla joten voisihan sitä ravintola ruokailua kokeilla.

IMG_9347

Felix on muutaman päivän ollut aika itkuinen ja ainoa lääke on ollut Manduca. Saa nähdä miten pystytään kisakatsomossa istumaan jos en saa pojalle kuulosuojaimia päähän Manducassa.

No kaikissa näissä asioissa ollaan viisaampia viikonlopun jälkeen!

Aloitan muuten sunnuntaina kirjoittamaan 3 päivän ajan ruokapäiväkirjaa. Ystäväni, joka on ravitsemusasiantuntija lupasi analysoida miltä tuo ruokavalio vaikuttaa näin imettävälle äidille. Teen tuosta aiheesta sitten erillisen postauksen myöhemmin. Stay tuned!

Rentouttavaa viikonloppua! Muistakaa muuten vielä osallistua arvontaan. 🙂

IMG_9328

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s