Missä se maltti on?!

Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa. Näinhän se toimii. Treeni lupa tuli ja mamma lähti heti riehumaan. Missään ei oikein sanota minkälaisella treenillä olisi hyvä aloittaa ja mitä kannattaisi ehkä vielä välttää. Tiistaina tein heti ensimmäisen crossfit treenini. Siinä tein kuitenkin vielä maltillisesti liikkeitä. Keskiviikkona oli syntymäpäiväni, joten treeni jäi tuolloin välistä. Sain ihanan uuden mamma lookin taas tukka taikurini Teemun luona.

IMG_9410

Hullunkurinen perhe ja maman uusi look
Hullunkurinen perhe ja maman uusi look
Torstaina tein ystäväni kanssa mäkiveto treenin kävellen. Perjantaina kävin ensin Kuusijärvellä Felixin kanssa kävelemässä 3km. Sen jälkeen tein simppelin treenin 8 kierrosta:

5 punnerrusta

10 dippiä

15 kyykkyä

Hiki tuli. Tästä menin vielä hieman uimaan Kuusijärveen. Pelkäsin kuollakseni rintatulehdusta, mutta tissini tuntui säästyvän tällä kertaa sellaiselta.

IMG_9456

Lauantaina järki jäikin sitten kotiin. Menin crossfit salille tekemään päivän treenin. 3×3 pystypunnerrusta. 20min AMRAP (niin monta toistoa kun ehtii tuossa ajassa) 20 polvet kyynerpäihin, 50 tuplahyppyä, 25 punnerrusta. Hypyt eivät tuntuneet missään eikä pissa tullut housuun. MUTTA, samana päivänä alkoi yllättäen taas jonkinlainen vuoto. Jälkivuoto on siis loppunut jo muutama viikko sitten, kuukautiset nämä ei myöskään ollut. Säikähdin niin pirukseen. Vuoto ei muuttunut kovin kirkkaaksi eikä runsaaksi. Veikkaan että hyppiminen on vielä tässä vaiheessa liian rajua. Mistä sen voi tietää?!

FullSizeRender 26

Missään ei oikein saa tai lue ohjeita miten treenaamisen voi aloittaa jälkitarkastuksen jälkeen. Miten tietää milloin kroppa on valmis tekemään rajumpiakin treenejä?!

Omalla kohdallani olo on ollut jo monta viikkoa ihan normaali. Tästä syystä onkin vaikea skaalata treeniä. Päätin kuitenkin odottaa vielä muutaman viikon, ennenkuin alan tekemään kunnon crossfit treenejä. Luulen, että tuo Kuusijärvellä tehty treeni oli hyvä tähän alkuun. Mistä saisi sitä malttia?! Kun hinku treenaamaan on kova.

4 thoughts on “Missä se maltti on?!

  1. Toi palautuminen on aika yksilöllistä. Yksi tuttavani kertoi, että hänellä meni kunnolliseen palautumiseen melkein vuosi.
    Tota hyppimistä kannattais varmaan välttää näin alkuun jo mahdollisen kohdunlaskeuman takia. Siitä ainakin varotellaan paljon.

    Mä synnytin 5vkoa sitten toisen lapseni ja olen tehnyt melkein päivittäin kevyitä vaunulenkkejä ja salillakin olen muutaman kerran käynyt. Salitreenit olen yrittänyt pitää myös kevyenä, mutta ne tuntuu silti tosi raskaalta. Henkisesti olisin valmis kunnon treeneihin, mutta kroppa pistää vastaan ja ilmeisesti ihan syystä😊 Kyykkyjä kyllä meinaan välttää vielä toistaiseksi, kun niin moni on niistäkin pelotellut.
    Jotenkin pitäis vaan malttaa ottaa muutama kuukausi iisisti ja pikku hiljaa sitten palata normaaleihin treeneihin.
    Tsemppiä😊

  2. Hyppelyt, juoksut ym. raskaat liikkeet kannattaa suosiolla jättää tulevaisuuteen, ehtiihän sitä :). Myös vatsaan kohdistuvissa liikkeissä kannattaa olla tarkka,mun vattikset on melki palautunut (synt.5.7.),mut osteopaatti kielsi silti rutistukset ja käski keskittyä syviin ensin. Kevyttä treeni iloa sinne!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s