Felixin aarteet

Ollaan vihdoin pikkuhiljaa saatu Fefen huoneeseenkin vähän täytettä. Pojan huoneessa on omasta mielestäni muutama erityinen aarre. Nämä eivät olekaan ihan tavallisia huonekaluja.

IMG_9238

IMG_9239

Felix sai kummeiltaan ristiäislahjaksi super hienon kilpa-auton. Auton rekkarin kohdalle on kaiverrettu Felixin nimi ja syntymäaika. Aivan ihana, mammankin mielestä. 🙂

Soittorasia
Soittorasia

Isovanhemmilta saadussa soittorasiassa Felix säilyttää kummitädiltä saatua Kalevala koruaan. Koru tuli ihanan kortin kanssa, joka sai tämän mamman vuolaasti itkemään. Tuo kaulakoru on Duudsoneiden suunnittelema Elämän roihu koru. Korun mukana tuli seuraavanlainen Duudsoneiden teksti:

ELÄMÄN ROIHU

”Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan – näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista”.

-Duudsonit

Kalevala koru
Kalevala koru

Felixin huoneen ulkopuolella on yhteiskuva Felixistä ja isistä. Mikko, joka otti newborn kuvamme muokkasi kuvasta taulun. Aivan ihana kuva elämäni miehistä. Mikon muokkaamia kuvia löytyy lisää täältä.

IMG_9517

Felixin huoneen seinällä on myös itselleni todella tärkeä kuva. Olen joskus aikaisemmin blogissa kertonut menettäneeni parhaan ystäväni lapsena auto-onnettomuudessa. Olen lapsena kehystänyt ystäväni minulle antaman piirrustuksen. Lapsesta saakka olen odottanut, että saan sen joku päivä laittaa oman lapseni huoneen seinälle. Minulle varmasti jonkinlainen suojelus symboli. En oikein osaa selittää.

FullSizeRender 27

Tärkeimpiä aarteita Felixille on kuitenkin kaikki rakkaat ihmiset ympärillä. ❤

One thought on “Felixin aarteet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s