Miten mutsi ehtii reenaa? 

Minäpä kerron. Yksi salaisuuksistani on yksi lapsi. 😄 Useamman kanssa voisi olla jo huomattavasti hankalampaa.

Moni ihmettelee miten ehdin/jaksan treeenata niin paljon, vaikka minulla on 8 viikkoinen vauva. Oikeasti minulla on tähän muutama salaisuus, jotka nyt uskallan teille muutamalle tuhannelle lukijalle paljastaa.

Helppo lapsi. Jep, tilasin tällaisen hyvin öisin nukkuvan vauvan ja olen yleensä tottunut saamaan mitä haluan. Leikki leikkinä. Tosiaan yksi suuri asia on se, että saan öisin hyvin nukuttua jolloin väsymys ei ole minulle este.

IMG_9647

Ihana mies. Tilasin samalla ihanan miehen joka ymmärtää, että minunkin on päästävä liikkumaan. Voin helposti jättää vauvan isänsä kanssa ja mennä salille.

Mamma kävi bodypumpissa. Isi ja täti viihdytti ja syötti Fefen.
Mamma kävi bodypumpissa. Isi ja täti viihdytti ja syötti Fefen.

Treeni perheen kesken. Tiistaista on tullut meidän perhe pururadalla päivä. Heikki ottaa Felixin Manducaan ja suuntaamme pururadalle. Heikki vetää minulle purtsin jumppalaitteiden luona pienen kuntopiirin. Jonka jälkeen tehdään kävelylenkki kimpassa. Tuossa saa mukavasti myös päivän kuulumiset vaihdettua.

Isi ja Fefe valmentaa mammaa pururata päivänä :)
Isi ja Fefe valmentaa mammaa pururata päivänä 🙂

Treeni vauvan kanssa. Felix nukkuu päiväunia kaukalossaan kun mamma reenaa. Tässä ei kannata pitää kiireistä aikataulua. Sillä lapsi ei vielä ole oppinut nukkumaan tilauksesta 😉

Fefen kanssa Vidalla
Fefen kanssa Vidalla

Yksi tärkeimmistä asioista on suunnittelu. Kyllä, suunnittelen viikon alussa mitä haluan treenata. Mietin valmiiksi esimerkiksi, että tällä viikolla haluan käydä kolmesti salilla ja kerran uimassa. Vaunulenkkejä en varsinaisesti suunnittele, sillä ne ovat tuollaista aktiivista lepoa. En kuitenkaan suunnittele päivän tarkkuudella. Jos yö onkin nukuttu huonommin, voi salitreenin siirtää toiseen päivään ja käydä vain kärryttelemässä. Pääasia, että nuo suunnitellut treenit tulee tehtyä.

2 thoughts on “Miten mutsi ehtii reenaa? 

  1. Heippa! Löysin äskettäin tänne, ja täytyy sanoa, että tosi kiva ja mielenkiintoinen blogi sulla! 🙂 Mulla on laskettu aika lokakuun lopussa ja kovasti kiinnostaa tietysti vauva-arki ja sen yhdistäminen liikkumiseen ja raskauden jälkeinen palautuminen jne. Ihanasti oot jo päässyt tekemään kaikkea, kiva lukea kokemuksia! Mukavaa viikonloppua! t: Karoliina

    1. Kiitos mukava kuulla. 😄 Voi sä elät jänniä aikoja! Onnea hirmusesti! Äitiys on oikeasti maailman ihaninta. Jos on postaus toiveita niin kerro ihmeessä. Tsemppiä tosi paljon loppu odotukseen ja synnytykseen. 😊

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s