Kroppa

En halua masentaa teitä jotka olette vielä raskaana. Se nyt vaan on fakta, että ”kilot lähtee itsestään imettämällä” on ihan bullshittiä. 

Vaikka muuten elän vielä tässä täydellisessä vauva kuplassani niin yksi asia iskee vasten kasvoja, joka hemmetin kerta kun sattuu peiliin vilkaisemaan. Kutsun sitä Röllöksi. 

  
Tätä uutta kaveria minun on niin hemmetin vaikea hyväksyä. Housut alkaa jo mahtumaan jalkaan, mutta tämä kaveri se roikkuu sinnikkäästi mukana. 

Rakastan tätä ihmistä, joka kropastani on tullut enemmän kuin mitään. Nyt minun pitäisi kuitenkin oppia rakastamaan uudestaan myös tätä vartaloa, josta tuo mahtava tyyppi on tullut. Ei ole helppoa. 

Raskaana ollessa muutokset vartalossa tapahtui todella nopeasti. Nyt tuo palautuminen tuntuu kuitenkin kestävän ikuisuuden. Paino kyllä tippuu, mutta hemmetin hitaasti. 10 viikkoa synnytyksestä ja kannan edelleen 4 lisäkiloa mukanani. 

Kerrankin elämässäni olen siinä tilanteessa ettei vaatteiden ostaminen kiinnosta. Ärsyttää täyttää kaappi niillä L kokoisilla vaatteilla. Elättelen toivoa, että saan vielä jossain vaiheessa vanhat M koon vaatteet päälleni. 

Älkää ymmärtäkö väärin. Rakastan tätä sylissä tuhisevaa poikaa enemmän kuin mitään muuta. Tiedän, olevani hieman pinnallinen. Olen some hullu, eikä instagramin täydellisien vartaloiden tuijottelu auta asiaa. Tunne on niin hemmetin ristiriitainen. Välillä mietin aiheuttaako tämä ulkopuolinen paine minulle tämän olon?! Oloni on tällä hetkellä todella hyvä ja energinen. Peilikuvani ei vain tällä hetkellä vastaa sitä olotilaa. 

Tuijottelen viikottain vanhoja valokuviani ja kiroilen etten ole tuolloin osannut nauttia siitä vartalosta mikä minulla oli. Miksi ei nainen KOSKAAN voi olla tyytyväinen itseensä?! 

  
Jotenkin tuntuu niin väärältä, että syön terveellisesti ja liikun vähintään 5 kertaa viikossa. Silti mitään ei tunnu tapahtuvan. 

Nyt viisaat lukijat, antakaa mulle pliis uskoa, että tuo lättä maha saadaan vielä joskus esiin ja röllö on vain lyhyt ystävyys. 

  
Yksi asia saa kuitenkin aina hymyn huulille. Liikkuminen. Treenatessa huomaan myös parhaiten tuon hitaasti tapahtuvan kehityksen. 

Tällä viikolla olen käynyt spinningissä, tehnyt 3 salitreeniä, uinut ja käynyt ensimmäistä kertaa kokeilemassa juoksemista. On ihana huomata miten kunto alkaa pikkuhiljaa palaamaan entiselle tasolleen. Jaksoin muuten juosta huomattavasti enemmän kuin 8 vuotta sitten, juoksu harrastusta aloittaessani. 😄

Tänään tehtiin treeni kavereiden kanssa Vidalla hyvä hiki treeni. 

30min 30sek työtä, 30sek tauko. 5 liikettä:

Soutu, trx rengassoutu, raakarive, wallball, kahvakuula rinnalleveto+työntö. 

   
 

4 thoughts on “Kroppa

  1. Ymmärrän sun fiiliksiä tosi hyvin eikä ne mun mielestä ole mitenkään pinnallisia. Kyllä se oma kroppa saa kiinnostaa synnytyksen jälkeenkin eikä se vie rakkautta pois siitä pienestä ihmeestä, joka on siitä kropasta syntynyt! ❤ Aivan varmasti saat "röllön" pois ajan kanssa, kärsivällisyyttä vaan! (Pliis, tuu sitten muutaman kuukauden päästä hokemaan mulle samaa!! :D) Ehkä se on vaan totta, että imettäessä kroppa pyrkii pitämään kiinni (syystäkin) niistä ylimääräisistä turvatakseen maidontuotannon? Oon miettinyt täällä raskauden aikana ihan samaa, että miksen ollut aikaisemmin (täysin) tyytyväinen omaan kroppaan vaan keksin siitäkin toisinaan valitettavaa?Ihan älytöntä. Raskaus on ainakin opettanut sitä armollisuutta itseään kohtaan! 🙂 Tsemppiä! Ja huippua, että liikunta maistuu!

  2. Kolmas lapseni on nyt 5 kk vanha, ja olen edellisistä kerroista oppinut sen, että minä en laihdu ennenkuin imetys loppuu.. Painoa on joka raskaudessa tullut alle 10 kiloa, mutta aina on jäänyt 2-4 kg jotka eivät ole hävinneet mihinkään ennen kun olen lopettanut imetyksen. Käsittääkseni toisilla ihmisillä käy näin.. Keskityn siis kunnon kohotukseen nyt imettäessä ja viilaan ruokavaliota vasta sen loppuessa- koska on todella ärsyttävää syödä jatkuvasti kevyemmin, kun mitään ei tapahdu:)

    1. Voi hyvä tietää. Ehkä se on kropan joku tapa pitää imetys yllä? Itse en edes uskalla hirveästi karsia syömisiä ettei sitten maidon tulo lakkaa. Jätkä kun ei ole mikään mestari pullo syöppö 👎🏻

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s