Omaa aikaa

Mitä se on? 🙂 Sinisilmäinen poikasemme täytti perjantaina 3kk. Tähän mennessä en ole oikein edes osannut kaivata hetkiä ilman lasta. Parasta on viikonloput kun meillä on koko päivä aikaa touhuta perheen kesken asioita.

  
Tällä hetkellä ainoa oma aika mitä minulla on, on ne muutamat hetket viikossa kun pääsen treenaamaan niin, että Felix jää isänsä kanssa. Jotkut saattavat ajatella, että ”tuolle on treenaaminen tärkeämpää kuin oma lapsi.” Totuus on kuitenkin se, että vietän vuorokauden koko muun ajan yhdessä Felixin kanssa. Ainoana poikkeuksena muutamat tunnit viikossa kun olen esimerkiksi uimassa tai salilla.

  
Olen Felixille tällä hetkellä äiti, tissi, tutti, ruoka, juoma, televisio, unilelu… you choose! Felix ei siis osaa syödä tuttia. Tuttipulloa Heikki on muutaman kerran yrittänyt antaa, mutta meistä tuntuu ettei hän tunne oloaan kylläiseksi, vaikka saakin siitä runsaasti maitoa. Viimeisin yritys päättyi kaari oksennukseen, kun poika taisi taas syödä itsensä ähkyyn. Iltaisin olen tutin roolissa niin, että parasta on vain istua sohvalla tissit esillä noin 2-3 tuntia. Olen tällä hetkellä erossa Felixistä kerralla noin reilun tunnin.

Lokakuussa olisi ollut Elastisen keikka johon minulla oli lippu, sekä siskoni 30v syntymäpäivät. Keikalle ajattelin, että huijaisin lasta sen verran, että nukuttaisin hänet illalla sänkyyn yöunille ja lähtisin siitä keikalle. En tosin tiennyt monelta Elastinen aloittaa shownsa. En uskonut, että saisin lasta huijattua ennen kello 21.00, joten keikka jäi siis tällä kertaa minulta välistä.

Siskoni juhlat ajattelin selvitä niin, että mieheni tulee välillä Felixin kanssa salaiseen juhlapaikkaan, jossa syötän hänet välillä ja saan näin jatkaa juhlimista pidempään kuin tunnin. Näin ollen saan oltua juhlissa ehkä jopa 4 tuntia?!

Luin Mikael Forssellin vaimon haastattelun jossa hän huutomerkein kehotti vanhempia järjestämään myös yhteistä aikaa. Me ollaan Felixin syntymän jälkeen vietetty yksi hetki kahdestaan ilman vauvaa. Tämä oli noin 10 minuutin sauna hetki. Heikin sisko syötti Felixin tuolloin onnistuneesti pullosta ja viihdytti sitterissä. En rehellisesti sanottuna tiedä, olisinko vielä valmis jättämään poikaa moneksi tunniksi hoitoon.

Ollaan Heikin kanssa juteltu, että sitä yhteistä aikaa on kyllä kohta taas kun Felix kasvaa ja alkaa esimerkiksi syömään kiinteitä. Meillä on onneksi niin pitkä historia yhdessä, että olemme ehtineet jo tehdä paljon asioita kahdestaan. Nyt asioita koetaan perheenä.

  
Välillä sisälläni kuitenkin herää turhautuneisuus. Mitä oisin voinut tehdä toisin? Olisiko tutti pitänyt kuitenkin opettaa jo heti laitokselta tullessa? Annettiinko ihan vauvana, liian harvoin pullosta? Olen toive ajatuksissani pumpannut pakkasen täyteen maitoa. Minulta kysyttiin nukuttaako Heikki koskaan Felixiä? No ei se oikein pysty kun sen tissi ei yletä Felixin suuhun asti sängyssä. Se side vauvan ja äidin välillä on ainutlaatuinen. Olen silti välillä salaa kateellinen miehelleni, jolla on mahdollisuus tehdä asioita ilman vauvaa. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s