Ei enää pikku vauva

Mihin tämä aika menee?! Viime yönä (okei huijaan, aamuna) imettäessäni, havahduin ajatukseen, että vuoden päästä tähän aikaan saattaa työhön paluuni olla lähellä. Heräsin pahaan oloon. Ahdistaa kovasti tuollainen ajatus.

Arki rullaa mukavasti. Joka päivä huomaa tuijottelevansa poikaa ja ihmettelevänsä miten ihana hän on. Felix on kovin iloinen poika. Mamman ja isin lellipentu.

  
Viime viikonloppuna tapahtui ihme. Olin siskoni kolmekymppisissä kello 16-23.00. Eikä minua kaivattu kertaakaan tänä aikana. Tissimaitoa Felix ei suostu pullosta ottamaan, mutta korvike meni alas. Samalla opittiin myös miten tuota tutiksi nimettyä kapistusta imetään. Enkä muuten voi näin viikon käytön jälkeen ymmärtää, miten me pärjättiin ilman sitä?! Ollaan viikon verran nyt myös nukahdettu tutin, EI tissin avulla. HALLELUJA! Kuulostan ehkä joidenkin mielestä kamalalta äidiltä, mutta oli ihana siskoni juhlissa hetkeksi olla ihan vain Amanda, eikä mamma.

  
Tällä viikolla Heikki on ollut paljon poissa kotoa ja vaikka Felix on erittäin tyytyväinen lapsi, huijaisin jos väittäisin, että viikko meni kevyesti. Tiedän, että viikko oli Heikille aivan yhtä rankka. Nostan todellakin hattua yksinhuoltajille. Minä sentään tiesin, että lauantai iltana tämä helpottaa.

  
Treenaamisen suhteen en välillä meinaa tunnistaa itseäni. Treeni ei enää ole pakkomielteistä hulluutta, vaan nauttimista siitä että pääsee liikkumaan. Maanantaina jouduin jättämään porrastreenin kesken, koska Felix heräsi noin puolen tunnin jälkeen, eikä itkeminen loppunut. Vanha Amanda, olisi jatkanut lenkkiä koittaen kaikin keinoin hiljentää lasta. Minä totesin nopeasti ystävälleni, että tämä lenkki loppui muuten tähän. Välillä tuntuu, että saan treeneistä jopa enemmän nyt irti kun treenaan harvemmin. Kroppa ei ole kokoajan hirveässä jumissa, vaan usein pääsen levänneenä tekemään sali treeniä.

Tänään tein ensin salin puolella leukoja 8-6-4-2, myötä ja vastaotteella. Tämän jälkeen tein rintaa ja ojentajaa. Lopuksi tein  seuraavanlaisen treenin.

Käsilläseisontapunnerruksia 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 ja väleissä rengasdippejä 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10.

Käsilläseisontapunnerrukset olivat ihmeen kevyitä. Ihana huomata, että pikkuhiljaa kroppa on palaamassa entiselleen. Ensimmäisen neuvolakäynnin painoon on enää reilu 1kg matkaa.

  
Kohta alkaa meidän pikku matkaajan reissuelämä! Jouluksi lennetään Ylläkselle. Uudeksi vuodeksi varattiin matka Riikaan. Helmikuussa on sitten Thaimaan vuoro. IHANAA!!! Olen ehdottomasti sitä mieltä, että lapsi pitää pienestä pitäen totuttaa reissuelämään.

  
Tällaisia pika kuulumisia tällä kertaa!

6 thoughts on “Ei enää pikku vauva

  1. Ihania kuulumisia! 🙂 Niinkuin instassa jo kommentoin niin ihanan iso (mamman pieni) poika teillä siellä jo! ❤ Ja ihan mahtavaa, että oot päässyt vähän tuulettumaan ja liikunta maistuu! Oon huomannut raskauden aikana ihan saman, että nykyään osaa arvostaa vaikka 10-20 minuutin lihaskuntotreenejä, kun aikaisemmin ei sellaiseen olisi edes ryhtynyt, kun "ei muka ollut tarpeeksi aikaa tehdä kunnon treeniä.." Niin ne fiilikset muuttuu! 🙂 Näytät tossa kuvassa tosi hyvältä, huomaa että maltilla, kun oot liikkunut ja antanut kropan palautua niin on tullut hyvää jälkeä! Kivaa viikonloppua! 🙂

    1. Ja peukku reissuille myös! Mekin ollaan jo keväälle ainakin vähän suunniteltua reissua, katsotaan tuleeko siitä mitään, mutta ainakin suunnitelmissa on! 🙂

  2. Mulla oli eilen mammaloman viimeinen päivä. Nyt ollaan täysin maksuttomalla vapaalla vuoden loppuun. Kyllä Suomessa ollaan onnekkaita kun voi olla kotona pitempään. Kauhealta tuntuu ajatus että olis nyt pitäny mennä töihin ja jättää 5,5kuukautinen toisen hoidettavaksi. 😦 Ja varsinkaan kun meillä ei oteta pulloa tissimaidolla tai vastikkeella. Pari kuukautta olis vielä aikaa harjoitella pullottelua. 🙂
    Ihanaa, kun teillä on ihania reissuja tiedossa. Enyan kanssa reissattiin paljonkin, mutta nyt ei olla taloudellisista syistä päästy vielä mihinkään. Enyalla oli 13 lentoa takana ennenkuin täytti puoli vuotta. 😉
    Mahtava nähdä kuinka hyvin, ja nopeasti, alat päästä hyvään kuntoon. Hyvältä näyttää hot mama! Mä saisin viimein rueta urheilemaan rankemmin parin viikon päästä. Otan sinusta kyllä mallia! 🙂 pusuja koko perheelle!

  3. Vår baby e nu knappa 10 veckor o sluta dricka från flaska i 7 veckors ålder o d rajottaa en aning mammas menot.. Måst också prova på korvike. Tack fö tipse! O härlig blogg du har 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s