Mutsin treeni viikko

Näyttää tältä:

Ma: Aamu 6km kävely Ilta 2km uinti

  
Ti: Sali. Vähän koko kroppaa. Loppuun 21-15-9 toistoa kahvakuula heilautusta ja burpeita.

  
Ke: Aamu 9,5km kävely pururadalla, johon sisälty 4min Tabata mallinen harjoitus. Liikkeenä pystypunnerrus+ 2min kyykky Tabata niin, että 10 sek tauko oltiin kyykkypidossa. 

Ilta: 7km kävely

  
To: Aamu 4km kävely. Ilta: Salilla jalkatreeni. 

Pe: Illalla uinti 2km

  
La: Iltakävely 6km

  

  
Su: Aamu: Salilla leukoja, dippejä ja käsinseisontaa. Katsotaan mennäänkö illalla vielä vaunulenkille.

  
Tämä viikko on ollut TOSI hyvä treeniviikko. Olen nykyään taas innostunut tosi paljon uinnista. Se on niin helppoa kokovartalo treeniä. Kumpa vaan joku sanoisi mitä uida. 😄 Kävely on myös ihanaa peruskuntoilua. Ulkoilun jälkeen huomaa aina olevansa paljon pirteämpi. Itselläni kesti 4kk päästä raskaus kiloista eroon. Nyt paino on jo hieman vähemmän kuin raskauden alussa. Odotan vaan malttamattomana, että pääsen juoksemaan ja tekemään vatsoja! 

Miten muut mammat liikkuu? 

6 thoughts on “Mutsin treeni viikko

 1. Ihanan reipas treeniviikko sulla! Go mama! 🙂 Me päästiin eilen ekalle kunnon vaunulenkille ja oli kyllä niin ihanaa päästä vähän liikkumaan ja saada raikasta ilmaa! 🙂

   1. On kyllä ollut niin ihanaa! Huomaa kuinka paljon on taas kaivannut ulkona liikkumista! 🙂 Toipuminen on edennyt tosi hyvin ja tikit tuntuu paranevan päivä päivältä..onneksi, koska ne oli kyllä aika hemmetin kipeet! 😀 Rauhassa vaan pitää edetä..maratonkuntoon on vielä piiiiiitkä matka, mutta askel kerrallaan! 🙂

 2. Vau,huikee treeniviikko!!! Oletteko yhdessä koko perhe
  aina salilla,vai miten teittekään?

  Millaisia syviä vatsoja teet? Entä saitko kahvakuulatreenailusta jotain ohjetta fyssarilta? Eräs fyssari sanoi kahvakuulalle nou nou synnytyksen jlk,vaikka vatsa olisi jo palautunut. Kuulemma se paine.. Kahvakuulailua olisi jo kova ikävä,ehkä jo pienellä kuulalla uskaltaisi aloitella. Ja hyvässä kunnossa olet jo!!!

  1. Voi kiitos! 😘Viikolla treenaan yleensä aamulla Felixin kanssa niin että hän nukkuu tai illalla yksin niin että F on isin kanssa kotona. Viikonloppusin ollaan koko perhe gymillä. 😄 Syviä vatsoja treenaan selällään maaten ja tiivistämällä hengityksen mukana, tai jumppa pallon päällä nelinkontin tai vatsamakuulla. Hitsi niitä on hirmu vaikea selittää 😄 No fyssari ei kyllä sanonut mitään kahvakuulasta. Enpä kyllä tajunnut myöskään kysyä. Välillä tää tuntuu niin epätoivoselta kun ei aina haluais tehdä samoja liikkeitä ja sit kuuleekin ettei tuotaKAAN liikettä kantsis tehdä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s