Ruokaa, reeniä ja rokotuksia.

  
Olipahan viikonloppu. Pikku potilas on ollut perjantain jälkeen oikein hyvän tuulinen, vaikka viikonloppuna meillä rytmit onkin aina vähän hakusessa. Lauantaina jäi sairastelun vuoksi vauvauinti väliin, joten suunnattiin aamulla suoraan Vidalle. Vedin pitkästä aikaa taas kunnon painonnosto treenin. Alkuun tempauksia riipusta. Sen jälkeen taas rinnalleveto, etukyykky, työntö x2 comboja. Loppuun vielä työntövetoja raskailla painoilla.

  
Illalla tasapainotettiin tätä kulutusta syömällä kavereiden kanssa joulu-illallinen. Meillä oli pöydässä kalaa, lihapullia, porkkana- ja perunalaatikkoa sekä tietenkin kinkku. Jälkkäriksi överi makeeta Pätkis juustokakkua. Laatikot oli haettu täältä. Oli kyllä yhdet parhaimman makusista laatikoista mitä olen koskaan syönyt. Nam nam!

  
  
Sunnuntaina oli aika samankaltainen ohjelma. Aamulla salille. Päätin kokeilla Crossfitin Winter war karsintalajia skaalattuna. 8min Amrap Thrustereita niin, että joka 10 toiston jälkeen lisätään 5kg painoja. 2min tauko. 4min Amrap leukoja ja jalkojen nostoja. Sain yhteensä 96 toistoa! Olin tähän tulokseen todella tyytyväinen koska en ole kauheasti vielä tehnyt näin kovia sykkeen nostatuksia. Saati leukoja ilman kumpparia tai thrustereita isommilla painoilla.

  
Ajattelin illalla huvikseni ilmoittautua kisojen skaalattuun sarjaan. Onneksi osaan lukea ohjeita tarkasti. Ilmeisesti karsinta lajit pitää suorittaa virallisella crossfit salilla. Muuten tuloksia ei hyväksytä. For real! Mä halusin vaan kerrankin vertailla suorituksiani muihin ja maksoinkin siitä 10€. Sarjassa, josta kukaan ei edes pääse kisaamaan. Välillä pistää niin kiroiluttamaan tämä aika ajoin  erityisesti Suomessa esiintyvä pelisilmän puute liiketoiminnassa. Well played winter war organisaatio! No illalla mentiin kuitenkin kavereille katsomaan telkkarista Crossfit Invitationals kisoja ja syömään vähän lisää. Tällä kertaa tosin vaan lettuja ja joulutorttuja. Eikö tää joulusyöminen ole hyvä aloittaa jo joulukuun alussa?

  
Posti Pate kävi tuomassa mamman shoppailut. Olen mielettömän tyytyväinen kaikkiin tuotteisiin. Sorelit on kevyet ja kuitenkin lämpöiset (Ja ihanan värikkäät). Haalarit otin kokoa 80. Ne on Racoon Outdoor merkkiset. Toivon, että ne olis Felixille sopivat ensi keväänä ja syksynä. Toinen on Softshell haalari, jossa on fleece vuori. Siinä on tuollainen ihana eläin kuosi. Toinen haalari on kurahaalari, jossa on heijastintähti edessä. Vaikuttaa todella hyviltä enkä malta odottaa, että pääsen pukemaan ne Fefen päälle! Meinasin tuolla nettisivuilla seota, kun kaikki vaatteet näytti aivan ihanilta.

  
Biksut on Trelika merkkiset ja näissä tykkään myös tosi paljon mallista. Kroppa ei ehkä vielä ole ihan parhaimmassa bikini kunnossa, mutta onpahan hyvännäköiset biksut. 🙂 Palvelu kyseisellä firmalla oli mielettömän hyvää. Minun alennuskoodit eivät toimineet ja tilasin aluksi liian pienen yläosan. Sain heiltä kuitenkin vielä jälkikäteenkin alennetulla hinnalla tilattua kyseiset tuotteet. Suosittelen! Toimitus oli myös todella nopeaa.

  
Huomenna meillä onkin edessä 5 kk neuvola. Felix saa taas kasan rokotteita. Varmistin neuvolasta että antibioottikuuri ei ole este rokotuksille. Mielummin kärsin rokotusten jälkioireista nyt kotona, kuin sitten Ylläksellä. Toivotaan ettei kuitenkaan nyt nostaisi kauheeta kuumetta ja aiheuttaisi pahoja vatsavaivoja. 6kk iässä, meidän täytyy sitten Thaimaan reissun vuoksi ottaa MPR rokote, joka normaalisti tulisi vasta 12kk iässä.

  

2 thoughts on “Ruokaa, reeniä ja rokotuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s