Perhe uusi vuosi Riikassa!

Hyvää tätä vuotta kaikille lukijoille! Sunnuntaina kotiuduttiin Riikasta. Reissuun lähdettiin uuden vuoden aattona, eli matka oli 4 päiväinen. Meidän perheen lisäksi reissussa oli myös minun vanhempani, eli Felixin mummi ja mufa.

  
Riika oli mahtava kaupunki kohde tällaisen kohta 6 kuisen minimänin kanssa. (Mahtava sana jonka opin viime viikolla) 😄 Lento oli lyhyt, itseasiassa menomatka kesti vain 50 minuuttia ja Felix nukkui koko tuon ajan.

Hotellimme sijaitsi Riikan Vanhasta kaupungista katsottuna, sillan toisella puolella. Hotelli oli nimeltään Bellevue Park hotel Riga. Huoneessemme kuului veloituksetta pääsy hotellin kylpyläosastolle, jossa oli poreallas, höyrysauna ja tavallinen sauna.

  
Aattona suunnattiin etukäteen varaamaani ravintolaan nimeltä 3 Pavaru Restorans. Ruoka oli todella herkullista! Syötiin yhteensä 5 ruokalajia. Kuka sanoi ettei vauvan kanssa voi mennä fine dining ravintolaan? Hyvin meni. Saatiin Felixille syöttötuoli ja kaveri natusti siinä tyytyväisenä maissinaksujaan. Tuntui kuitenkin, ettei ketään haitannut vaikka meillä oli pikku ruokailija mukana.

  
Näin suht kokeneina matkaajina tehtiin kyllä ravintolaan mennessä amatöörimäinen moka. Pyydettiin hotellin respaa soittamaan meille taksi 20 minuuttia ennen pöytävarausta. Respa yritti muutaman kerran soittaa, mutta eihän tuollaisena iltana ollut ihan helpointa saada taksia. Ulkona bongasimme kuitenkin mittarittoman taksin, jonka kyydissä pääsimme ajallaan ravintolaan.

Ruokailun jälkeen tultiin hotellihuoneeseemme ihastelemaan upeita ilotulituksia! Huoneemme oli 8 kerroksessa, josta näki mahtavasti kaupungin upeimman rakettishown! Enpä muuten ole koskaan nähnyt yhtä hienoja raketteja, en edes Hong Kongissa uutena vuotena.

  
Uuden vuoden päivä otettiin aika rennosti. Käytiin Vanhassa Kaupungissa pyörimässä ihanilla joulumarkkinoilla. Siitä sitten tultiin hotellille, missä vedettiin pikku-treeni. Loman aikana tehtiin kaksi eri treeniä: Kiertoharjoittelu ja lyhyt Chipper mallinen WOD. Kiertoharjoittelussa tehtiin kolmea liikettä minuutti, pidettiin minuutin lepo ja sitä neljä kierrosta. Sali oli vaatimaton, joten liikkeet valittiin sen mukaan mikä oli mahdollista. 1 Min soutua, penkkipunnerruksia ja käsipainokyykkyjä. Salin jälkeen testattiin poreallas ja saunat. Siitä syömään Fazenda nimiseen ravintolaan. 

  
Toisena päivänä treeni oli 50 kalorin soutu, 40 lisäpainoaskelkyykkyä, 30 pystypunnerrusta, 20 etunojapunnerrusta, 50 kaloria juoksua ja tämä aikaa vastaan. Mamma teki saman hiukan varioituna omalle lonkalle paremmin sopivaksi.

  
Seuraava päivä meni hyvin pitkälti shoppaillessa Spice nimisessä kauppakeskuksessa, treenatessa ja syödessä. Illallistettiin hotellin yläkerrassa sijaitsevassa Bellevue Restaurant nimisessä ravintolassa. Voin lämpimästi suositella!

  
Sunnuntai oli kotiinlähtö päivä. Käytiin Luonnontieteellisessä museossa ja syömässä Sushia, joka oli tungettu täyteen smetanaa. Ei hyvä!

Pikku ukkomme oli todella helppoa matkaseuraa! Meillä oli reissussa mukana ainoastaan matkarattaat, turvakaukalo ja Baby Björn. Näillä pärjäsi hyvin ja näitä oli helppo kuljettaa takseissa joita eniten käytimme. Syöttötuoleja oli tarjolla jokaisessa ravintolassa, jossa söimme.

Iso kiitos vanhemmille super hauskasta matka seurasta ja Feffen viihdytyksestä! Olette mahtavia 💗

  

One thought on “Perhe uusi vuosi Riikassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s