6kk

Näin se arki alkoi taas juhlien jälkeen. Meillä ei tälle viikolle ole ollut kovinkaan paljoa ohjelmaa ja tuntuukin, että rutiineissa on taas vähän hakemista. Lumisade on muuttanut niitä vähäisempiäkin suunnitelmia mitä oli. Ollaan tämä viikko oltu hyvin pitkälti kotosalla. Onneksi kävelylle voi lähteä säässä kuin säässä, muuten olisin varmaan jo seonnut. Vaunujen työntäminen tuolla auraamattomilla teilläkin menee ihan treenistä.


Juoksu meni viikonloppuna hyvin. Tavoitteeni oli päästä koko 5km juosten maaliin ja sehän onistui. Salaa toivoin kuitenkin pääseväni lähelle 30 minuuttia, joten aika 32.35 oli itselleni hieman pettymys. Mieheni mielestä aikakin oli hyvä siihen nähden, että tämä oli vuoden sisällä 3 lenkkini. Pitää kai vaan ajatella, että tästä on suunta vain ylöspäin.

Viikko sitten kirjoittelin tavoitteistani. Sunnuntaina kokeilin leuanvetoja ja sain kun sainkin jo 3 leukaa. Nyt on kova usko siihen, että tuohon 5 leukaan päästään helposti vielä tämän vuoden aikana.

Tiistaina meillä oli pikku miehen 6kk neuvola. Luulin, että herra olisi jo siirtynyt 8 kiloisten sarjaan, mutta ei. Herra Felix on nyt 68,4cm pitkä ja painaa 7880g. Feffen suurinta herkkua on tällä hetkellä bataatti lihan kanssa tai ilman, mandariini ja luumukin menettelee. Vaikka mamma kuinka toivoo, ei puuro uppoa pojalle millään. Felix osaa tällä hetkellä kääntyä ja pyöriä 360 kierrosta ympäri. Halu mennä eteenpäin olisi kova, mutta tällä hetkellä tyyli näyttää enemmän kalalta sätkimässä kuivalla maalla. Loppujen lopuksi tämä sätkiminen päättyy aina itkupotkuraivareihin. Olen itse jotenkin todella malttamaton tuon pojan kehityksen kanssa ja eilen päädyin itse maahan näyttämään pojalle mallia. Hullu, tiedän ja huolestuttaa hieman itseänikin. Inhoan myös itseäni, kun en anna pojan edetä kehityksessä omaa tahtiaan. Vielä tulee se aika kun kiroilen, eikö tuo poika koskaan ole paikallaan. Poika ei haluaisi enää ollenkaan maata niinkuin pikkuvauvat, kokoajan jonkun pitäisi jaksaa seisottaa poikaa. Tissillä ollesakin yritetään väkisin punnertaa itseään istuma-asentoon. Hampaita Felixillä ei vielä ole. Kaikki mahdollinen pitää kuitenkin viedä suuhun. Pippeli on myös löytynyt, sitä on miehekkääseen tyyliin kiva räplätä aina kun mahdollista, myös silloin kun pippeli on kakan peitossa. Siitä mamma erityisesti tykkää!


Alettiin viikonloppuna vielä miettimään tuota Thaimaan matkaa. Oltiin varattu hotelli sellaisesta paikasta kuin Cape Panwa. Luettiin kuitenkin netistä, ettei ranta tuolla ole kovinkaan mukava ja paikka on kuulemma kaukana kaikesta. Googlaaminen johtikin sitten siihen, että vaihdettiin vielä hotellia näin 1kk ennen reissua. Nyt otettiin Kata Thani niminen hotelli joka sijaitsee Kata Noi nimisellä rannalla. Pidetään peukkuja, että ollaan tyytyväisiä tähän ratkaisuun.


Tällaista tänne tällä kertaa. Mukavaa loppuviikkoa!

 

12 thoughts on “6kk

 1. Kivoja kuulumisia! 🙂 Ja hei 5km 32+minuuttiin on todellakin hyvin!! Ja haha, alkoi naurattamaan toi, että Felix on löytänyt sen pippelinsä 😀 Tota meillä ei ole edessä, mutta varmasti paljon muuta. Täällä on nyt löytynyt kädet ja nyrkki menee suuhun jatkuvasti. Kivaa loppuviikkoa sinnekin!!

  1. Ai on? En oo koskaan ollut mikään super juoksija. Mielummin vaan juoksisin ilman kelloa. 😄 Itellänikin kokemusta melkeen vaan tyttö lapsista. Saa nähä mitä kaikkea tän pikku miehen kanssa on vielä edessä 😂

 2. Mun mielestä tuo on tosi hyvä aika! Voit olla tosi tyytyväinen, ethän kuitenkaan ole juurikaan juossut.
  Felix on kasvanu hurjasti! Mulla oli itsellä eilen ensimmäinen ultra ja nyt onkin ensimmäinen kolmannes ohi. Nyt vois ehkä yrittää rentoutua ja uskoa että masussa todella on joku!

  1. Kiitos! Tuosta pikku miehestä on yhtäkkiä kasvanut tuommonen hurmuri. Hui miten aika rientää! Onnea super paljon! Musta tuntu, että raskaus oli alkuvaiheessa yhtä pelkäämistä. Joka vessa käynnillä jännitti onko pikkuhousuissa verta. Ihan hullua! Milloin teillä on laskettuaika? Aika samoihin aikoihin kun Felix täyttää 1 vuoden!?

 3. Tää ei liity tähän postaukseen oikeastaan mitenkään, mutta kysyn kuitenkin. 😀
  Ettekö olleet viime keväänä katsomassa Crossfit Regionalseja Köpiksessä? Onko ollut ajatus lähteä myös tänä vuonna? Itselle heräsi himo lähteä kisoja katsomaan Madridiin, mutta mietin miten mahtaisi onnistua silloin 8 kuisen baby kanssa. Lähinnä onnistuisiko reissusta rakentamaan kaikille osapuolille mieluisan kokemuksen. Madrid noin muuten on huikea kaupunki ja muuten sinne vauvan kanssa voisin hyvin lähteä lomalle. Oletteko miettineet mitään kisamatkoja baby kanssa vai onko koko perheen kisamatkat jossain kaukana tulevaisuudessa? 🙂

  Tämmöstä täällä mietin ja vähän vertaisajatuksia kaipaan 😀

  1. Moi! Oltiin joo kattomassa. Melu oli aika kova, joten ottakaa kuulosuojaimet mukaan. Muuten tapahtuma oli mukava. Vauva kantoreppuun ja menoks 😉💪🏼 Voi, että nyt minäkin innostuin! Mitenhän sais tuon miehen puhuttua ympäri? 😄

   1. Oltiin kans viime vuonna, mut silloin olikin vielä helppoa kun pikkuinen oli masussa 😊 Pitää vielä miettiä lähtöä, ihanaa se olisi, mutta onko oikea paikka vauvan kanssa/jaksaako baby olla. Jää nähtäväksi mihin sitä päätyy 😊

   2. Varmaan riippuu hirveesti myös lapsesta. Meillä F nukahtaa tällä hetkellä ihan minne vaan, jos kova väsy iskee. Hän ei myöskään säiky kovia ääniä, joten veikkaan että tuommonen reissu olis siltä kantilta mahdollinen. Jos lapsi tosin liikkuu jo kovasti tuossa iässä saattaa äiti juosta enemmän vauvan perässä kuin katsoa kisoja 😂

   3. Se oikeastaan onkin mun suurin huolenaihe, että meneekö kisat ihan sivu suun, jos pitää lapsen perässä vaan juosta. Ja jos nyt pitäis sanoa niin ehdottomasti lähtisin. Pimu nukahtaa reppuun hyvin, äänet ei haittaa ja muutenkin ihmiset kiinnostaa. Mutta sitä kun ei tiedä mikä tilanne on 4kk päästä 😊
    Oletteko muuten käyneet missään Korson lapsille suunnatuissa kerhoissa? Me kun ollaan tähän saakka käyty päivisin reenaamassa ja tyttö on nukkunut, mutta nyt kun päikkärit on vähän muuttaneet muotoa, on treenit pitänyt siirtää iltaan. Pohdin myös että ehkä tyttö alkaa kohta kaivata ikäistään ihmiskontaktia myös, että olisikohan kerhotoiminnassa itua. Oon vaan jotenkin skeptinen niiden suhteen 😂 no, ainakin vauvajumppaan päätettiin lähteä. Siitä uskon vauhtimimmin tykkäävät 😀 ja jos kiinnostaa/kaipaat vaunulenkkiseuraa, niin ilmoittele ihmeessä 😊 mulla ei asu samassa tilanteessa olevia kavereita ihan lähellä, eikä aina jaksais Helsinkiin lähteä ihmisiä treffaamaan.

   4. Hei mä kaipaan ehdottomasti lenkki/tee/kahvi/juttu seuraa! 😂 Oon käyny maanantaisin Korson kirkolla perhekahvilassa. Se on 12-14.30 (Me tullaan yleensä vähän ennen 13) Olin ite ensin ihan kauhuissani kun en mikään himo uskovainen ole. Siellä on kuitenkin ihan tavis äitejä ja kiva kun kaikilla sama elämän tilanne. Sä käyt Keravalla reenaa oliko niin? En viitti tänne pistää mun puhelinnumeroa mut pistä mulle s-postia niin sovitaan treffit! Kainulainen.amanda@gmail.com

 4. Mulla jännitti tuo ensimmäinen ultra ihan hirveästi koska ei oltu käyty varhaisultrassa eikä neuvolassakaan kuunneltu sydänääniä. Onneksi kaikki oli kuitenkin hyvin! Meillä on la 22.7. Eli aikalailla vuoden oon sun perässä? Ootan jo innolla että vatsa kasvais 🙂

  1. IHANAA! Tuuhan tasasesti kertomaan kuulumisia! Helmikuussa sitten rakenneultra? Meinaatteko selvittää sukupuolen? Minäkin odotin tossa vaiheessa että maha kasvais. Maaliskuussa se kasvu alko eikä sitten pysähtynykään 😂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s