Pakkaus puuhia

Ajattelin Lapin reissuun pakatessani, että Thaimaaseen on sitten helpompi pakata kun vaatteita ei tarvitse niin paljon mukaan…Perun sanani. Vaatteita ei tarvitse, mutta kaikkea muuta kyllä. Siskoni kuuli jostain, ettei vauvoille ole kovin hyvin Thaimaassa vauvanruokia tarjolla. Meillä on nyt siis matkalaukku täynnä vauvanruokaa, vaippoja ja lääkkeitä. 😀

Pidän lasten UV-asuja maailman tyhmimpinä juttuina. Arvatkaa hankinko viime hetkellä Feffelle sellaisenkin?

  
Ihana kuitenkin päästä aurinkoon ja lämpöön. Sitä on todellakin jo ikävä!

Nyt vinkki esimerkiksi ystävänpäiväksi:

Niinkuin mainitsin, kävin lauantaina Tikkurilassa Studio Livelissä jalka- ja kasvohoidossa. Oikeasti taivaallista! Kasvohoito sisälsi: Perinteinen käsintehtövä ihonpuhtistus (sis. pintapuhtistus, kuorinta, lämmin parafiini, mekaaninen syväpuhtistus, hieronta, hoitonaamio, kulmien muotoilu ja väri, ripsien väri, päivävoide)

En ole siis IKINÄ ollut näin hyvässä kasvohoidossa. Eikä tämä ole mikään blogiyhteistöä. Olen vain todella tyytyväinen asiakas. Eilen sain ihanat uudet kynnet ystävältäni Anulta. Torstaina on vuorossa sokerointi. Alkaa tää mamma pikkuhiljaa olla valmis aurinkoon! 😀

  
Lauantaina tein pitkästä aikaa kunnon painonnosto treenin. Täällä on jonkinverran kyselty millaisia treenejä teen joten tässä tulee tuo lauantainen.

  Tempaus polven päältä x 3, aloitus painoina oli 25kg ja siitä noustiin 43kg asti.

Rinnalleveto + Etukyykky + ylöstyöntö, aloituspaino 35 ja noustiin 62,5kg asti.

  Tempausveto, tämä käytännössä niinkuin lähtisi tekemään tempaus otteella maastavetoa. Liikkeen tekee oikein kun sen saa tuntemaan takareisissä. Lähdettiin 45kg ja noustiin 75kg asti. Toistoja 4kpl.

Sain tästä treenistä mahtavat mustelmat reisiini. Tosi fiksua, näin kun muutaman päivän päästä sais keikkua bikinit päällä. 

 Eilen kävin juoksulenkillä. Valitsin Korson ainoan jäisen tien. Ketutti tuo sää ja jäisyys niin paljon, että lenkkikin sitten venyi kilometrin verran pidemmäksi kuin alkuun suunnittelin. Toivon, että Thaimaassa pystyisin aamuisin käydä vähän juoksemassa. Suunnitteilla on myös tehdä visiitti Phuketin crossfit salille. 

 Seuraava postaus tuleekin varmaan Thaimaan auringon alta! Instagramiin päivittelen enemmänkin kuvia reissun aikana. 

 

4 thoughts on “Pakkaus puuhia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s