HCR Street Team member!

Jihuu! Pakko vielä tulla kertomaan tällainen uutinen ennen kuin lennetään sinivalkoisin siivin kohti Thaimaan aurinkoa.

Sain juuri äsken sähköpostin, että minut on valittu Helsinki City Runin Street Teamin jäseneksi. Tämä siis tarkoittaa sitä, että vedän täällä Vantaalla yhteislenkkejä ja päätähtäimenä on puolimaraton 14.5.2016 Helsinki City Runissa. Tehtäviini kuuluu myös raportoida aktiivisesti sosiaaliseen mediaan treeneistä ja tapahtumasta. Kaikki jotka minua Instassa seuraavat, tietävätkin varmasti ettei tämä tehtävä tule olemaan minulle minkäänlainen ongelma.

Olen aikaisemmin juossut 2 puolimaratonia ja lukuisia 5-10km juoksutapahtumia. Helsinki on minulle kuitenkin uusi tuttavuus juoksu tapahtumana. Viime vuonna olin masuni kanssa kannustamassa Felixin kummitätiä ja reitin varrella oli ihanan paljon muitakin kannustajia. Toivotaan, että kannustus joukkoja on reitin varrella myös tänä vuonna.

Pikkasenko justiin  motivaatio kasvo laittaa juoksukengät jalkaan Thaimaan rannalla! Puolimaraton täältä tullaan!

snapseed-15

2 thoughts on “HCR Street Team member!

  1. Jeeeeeee!! 🙂 Ihan huippu juttu! Tervetuloa mukaan tiimiin! 🙂 Meillä onkin kasassa aikamoinen porukka, jippii! Nähdään siis 4.3! 😉 Kivaa matkaa teille vielä kerran! Nauttikaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s