Kirje Felixille- Brev åt Felix

Rakas. Noin vuosi sitten saimme tietää perheemme täydentyvän pienellä pojalla. Kutsuimme sinua leikillään Sepoksi. Kun synnyit, oli hieman viileä ja kostea kesäpäivä. Sain sinut heti syliini, enkä voinut lakata tuijottamasta sinua. En ollut osannut kuvitella miltä näytät, mutta ihastuin sinuun ensi silmäyksellä. Sinulla oli lautasen kokoiset silmät, mutta muuten olit pienenpieni. Pikkuinen Felix poikamme. 

 Nyt olet ollut elämässämme jo 8,5kk. Elämämme parhaimmat kuukaudet.

On ollut mahtavaa seurata kehistystäsi ja tutustumistasi ympärillä olevaan maailmaan. Osaat jo ryömiä, välillä myös kontata, nousta tukea vasten, nousta istumaan ja nyt harjoittelet hieman liiankin aktiivisesti kiipeämistä. Rakastat muita ihmisiä sekä eläimiä. Minea serkku on mielestäsi aivan huippu! Lempi puuhaasi on myös katsella Mummin ja Mofan koiria, tai jahdata Tyyli ja Leo kissoja.  

 En ole koskaan tuntenut tällaista rakkautta, jota tunnen sinua kohtaan. Naurusi kun isi kutittaa sinua kyljistä on maailman hauskinta.   

 On ihana katsella miten kasvat. Samalla myös pelottaa ajatella miten nopeasti se tapahtuu. 

Olet oikea ilopilleri. Toivon, että tunnet aina olevasi rakastettu. Yritän sen sinulle päivittäin myös sanoa ja osoittaa. Huomaan asettavani sinulle välillä kovasti paineita oppia uusia asioita. Häpeän sitä itsessäni. Anteeksi.  

 Toivottavasti saat kasvaa terveenä ja pidät tuon ihanan hymyn naamalla, vaikka elämä ei aina tule menemään niinkuin toivoisit. 

Täällä on aina syli jonne tulla. Rakastan sinua. 

Pusu ja hali, 

Mamma

Valokuvat: Teemu Oksanen   
Älskling. För ungefär ett år sedan fick vi veta att vår familj växer med en pojke. Vi kallade dig på lek för Seppo. Du föddes en lite regning och kylig sommar morgon. Jag fick dig genast i famnen och kunde inte ta ögonen loss från dig. Då du var i magen kunde jag inte föreställa mig hur du kommer att se ut. När du föddes var det kärlek vid första ögonkastet. Du hade ögon stora som fat, men annors var du pytteliten. Vår lilla son Felix. 

Nu har du varit i våra liv i 8,5 månader. De bästa månaderna i våra liv. 

Det har varit underbart att se hur du utvecklas och bekantar dig med omgivningen.

Du kan redan åla, krypa ibland, stå mot stöd, sitta och klättrande övar du också-lite väl flitigt i mammas smak. Du älskar andra mänskor och djur. Minea kusinen är toppen, tycker du! Det är också roligt att titta på mummis och mofas hundar eller jaga Tyyli och Leo kattorna. 

Jag har aldrig känt sådan kärlek som jag känner för dig. Din skratt då isi kittlar dig vid sidan är världens roligaste! 

Det är härligt att se hur du växer och utvecklas. Samtidigt är det skrämmande att tänka hur snabbt det händer.

Du är super glad. Jag hoppas att du alltid kommer att känna dig älskad. Jag försöker varje dag både säga och visa det för dig. Ibland märker jag att jag sätter stora krav för dig till att lära dig nya saker. Förlåt, det skäms jag för. 

Hoppas du får växa frisk och håller din underbara leende. Även om livet inte alltid går som man har tänkt sig. 

Här finns alltid en famn öppen för dig. Jag älskar dig.

Puss och kram,

Mamma

Foto: Teemu Oksanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s