9kk

Moi kaikki! 

Mä olen Felix ja täytän tänään 9kk. 

 Nukuin ekat 6kk kuin tukki. Nykyään tykkään herättää mammaa noin 4-10 kertaa yössä. Välillä iskee nälkä ja välillä haluun vaan mamman kainaloon.

Musta tulee kakskielinen. Siis sitten kun osaan sanoa muutakin kuin ”lamppa”. Mamma puhuu mulle ruotsia ja isi suomea.

Osaan kontata, seistä ja kävellä tukea vasten, istua, kiivetä ja mennä karhukävelyä. Isin kanssa me leikitään jo hippaa lattialla kontaten. Vitsi se on hauskaa!!! 😂

  Syön vähän kaikkea. Ehkä parhaiten maistuu tällä hetkellä pasta ja kana. Myös marjat on suurta herkkua, sekä tietty maissinaksut. Paperi on kuitenkin suurinta herkkua!!! Etsin kotona kaikki mahdolliset paperit käsiini ja yritän tunkea vauhdilla suuhun ennenkuin mamma huomaa! Se kaivaa ne aina mun suusta ja sanoo jotain NEJ! Se on mun mielestä älyttömän hauskaa!  

 Mä oon aika etevä jo potallakin. Teen aika usein kakan pottaan ja muutamia pissojakin on osunut sinne! 

 Nukun tällä hetkellä kahdet päiväunet. Ekat noin 11-13 ulkona vaunuissa tai rattaissa kun mamma lenkkeilee ja tokat 14-16 sisällä sängyssä. 

Tuun varmaan kertoilemaan lisää kuulumisia taas viimeistään kun täytän 1v! Huisia miten nopeesti aika menee!

Ps. Pakko kertoa tästä sika makeesta lahjasta jonka sain. Teemu Selänteen lippis MULLE omistetulla nimmarilla. Kenellä muulla 9kk jätkällä löytyy samanlaista?!  

 
   
 
Kaksi alinta kuvaa by: Susanna Hynynen 

2 thoughts on “9kk

  1. Ahhaha mikä paperinsyöjä! Meillä kans sama juttu on hitti, paperinkierrätyspussia pitää kaivella ainakin kerran päivässä.

    Ja joo, nyt tuli unikateus! Meillä ei nukuta yöllä eikä myöskään päivällä. 😀 Kuulostaa niiiin ihanalta ja luksukselta pitkät päiväunet. Toisaalta mulla itsellä vaikuttaa päikkärit heti yöuniin eli en kuitenkaan voisi nukkua päivälläkään niin sinänsä… Mut ois ihanaa ehtiä esim. tekemään kotitöitä, jos tuo nukkuis päivällä kunnolla! Nyt on kolmet päikkärit, kaikki 30 min ja nekin vain, jos olen vieressä tai mennään ulos.

    1. Mä oon nyt ruvennu nukkumaan päikkyjä noiden tokien päikkäreiden aikaan. Viime yönä nukuttiin jo 4h pätkiä mut aamulla oltiin pystyssä jo 6:30! Olin silti ihan fiiliksissä. Jee, ehkä tuo osaakin vielä nukkua! 😄

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s