Painonnosto

Olen saanut paljon kysymyksiä painonnosto treeneihin liittyen. En viitsi treenejä lähteä tarkemmin selittämään, sillä painot joilla treenaan on yksilöity minua varten ja samoin treenit. 

  Painonnosto on noussut suureen suosioon viime vuosina. Itse tutustuin lajiin crossfitin myötä ja voin kertoa, että se ei todellakaan ollut rakkautta ensi silmäyksellä. Tempaus jollakin muulla kuin jumppa kepillä, tuntui ajatuksena mahdottomalta. 

Painonnosto on mielettömän tekninen laji. Se lajissa minua viehättääkin. Tätä treenatessa en voi miettiä onkohan sillä lapsella nyt nälkä ja muistinkohan muuten vaihtaa vaippaa. Pääsen hetkeksi irti arjesta ja keskitän ajatukseni vain seuraavaan nostoon. 

Painonnosto päivien jälkeen voin olla takuuvarma, että koko kroppa on saanut treeniä. Laji on parantanut liikkuvuuttani todella paljon ja väitänkin, että jokaisen päätetyötä tekevän ihmisen tekisi hyvä Tempasta tasasin väliajoin. 😄  Itselläni on tällä hetkellä paljon tekemistä vielä keskivartalon lihasten kanssa. Keskivartalolta vaaditaan lajissa paljon ja minulla ei tuo seutu ole vielä ihan tikissä raskauden jälkeen. 

Laji kasvaa kokoajan, joka tarkoittaa myös sitä, että harrastajien määrät nousee. 

Olen itse käynyt nyt muutaman kuukauden Tempaus Areenalla Matti Vestmanin ohjauksessa. Hehkutin Mattia valmentajana jo täällä aikaisemmin. Olen itse etuoikeutettu kun pääsen treenaamaan tämän painonnosto gurun ohjauksessa. Tempaus Areenalla on nimittäin tällä hetkellä pitkät jonot. 

Nyt teillä muillakin on mahdollisuus saada Masalta oppeja. Masa on ensimmäisenä Suomessa lanseerannut netti painonnosto valmennuksen, jossa keskitytään Tempauksen opetteluun. Valmennus on mahdollista ostaa täältä. Suosittelen tätä lämpimästi niin painonnostoa jo harrastaneille kuin lajin uusille harrastajille. 

89 eurolla saat vuodeksi käyttöösi Matin opastukset. Summa on pienempi kuin monen crossfit salin kuukausimaksu. Eritoten crossfittaajien kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus. Tässä on mahdollisuus saada nimenomaan painonnostoon erikoistuneen valmentajan oppeja. 

Matti valmentaa minunlaisiani kotimammoja, politikkoja, alppihiihtäjiä, lääkäreitä… Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka. Olen takuuvarma, että hän pystyy  nettivalmennuksen kautta auttamaan kaikkia oivaltamaan uusia juttuja Tempauksessa. 

Tämä ei ole maksettu mainos. Masa on guru! 💪🏼🏋🏽

  

2 thoughts on “Painonnosto

  1. Hyvässä opissa olet ollut, Matti on todellakin guru! 🙂

    Painonnosto on upea, kokonaisvaltainen laji jossa ei ole koskaan valmis. Pään pitää olla terävänä ja kropan rento vaikka pitääkin vetää täysillä. Haastava yhtälö. 10 000 tempauksen jälkeen on päässyt alkuun ja siihen on vielä itsellänikin pitkä matka 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s