Mamma vapaalla

Vaikka RAKASTAN olla kotona minimanin kanssa on tämän hetkinen vaihe pojalla todella kuluttava. Arkeni pyörii tällä hetkellä siivoamisen, ruokkimisen ja jälleen kerran siivoamisen ympärillä. Felix on suhteellisen vilkas kaveri, joka nyt on alkanut opettelemaan kävelemistä. 


Tämä 75 senttinen minimies yltää jokapaikkaan ja osaa avata kodin joka ikisen laatikon, kaapin ja roskiksen. Kun olen siivonnut yhden paikan, on poika yleensä jo penkomassa ja sotkemassa toista.Kiitos mieheni, pääsin lauantaina hetkeksi pois vauva kuplastani. Sain nimittäin äitienpäivälahjaksi liput Elastinen. Feat keikalle. Seuraksi sain yhden parhaista ystävistäni, Felixin kummitädin. 💗 Ystäväni yllätti tämän mamman vielä kunnolla, sillä hän oli saanut illaksi käyttöönsä avoauton, jolla me tyylikkäästi huristeltiin Hartwall areenalle. 😍


Keikka oli omasta mielestäni ihan mahtava!!! Ja rehellisesti sanottuna oli ihana hetkeksi aikaa päästä pois mamma moodista ja olla hetken vain Elastisen tahtiin jammaileva Ama. Olenko huono äiti kun kaipaan välillä omaa aikaa, ilman lasta? Tällaiset muutamat tunnit ilman lasta, voi laskea vielä yhden käden sormin. Vakuutin vielä raskaana ollessani, että pyhitän kyllä varmasti aikaa myös itselleni sekä miehelleni. Paskat. Kun lapsi on tissitakiainen, muuttuu suunnitelmat nopeasti.  


Felix on nyt 10,5kk ikään mennessä ollut muutaman kerran hoidossa ilman kumpaakaan vanhempaa. Ensimmäisen kerran ollessani Sandis polkujuoksussa Santahaminassa. Tuolloin siskoni ja hänen esikoisensa leikkivät Feffen kanssa. 


Sunnuntaina koitti minun ja mieheni ensimmäinen yhteinen hetki ilman lasta. Arvatkaa mitä tehtiin? Oltiin kirppiksellä myymässä. 😂 Felix oli noin 9.30-14 hoidossa vanhemmillani. Kaikki oli mennyt hyvin ja poika nukkui kun tultiin.

Meillä on siis toivoa päästä hääpäinä kahdestaan ulos syömään.

Väitän, että jaksan äitina paremmin kun saan välillä viettää aikaa myös tämän vauva kuplan ulkopuolella. Tällä viikolla ollaan pojan kanssa kahdestaan koko viikko, kun isi on työmatkalla. Olen onneksi järjestänyt ohjelmaa koko viikolle, ettei tarvitse neljän seinän sisällä menettää hermoja pikku sottapytyn kanssa. 

6 thoughts on “Mamma vapaalla

  1. Ihanaa, että olet saanut vähän omaa aikaa!! Tekee varmasti hyvää ja jaksaa taas paremmin juosta Feffen perässä ja siivota jälkiä! Voin kuvitella millainen meininki siellä on…:D Tsemppiä! Täällä ei vielä onneksi liikuta ihan noin reippaasti eikä osata availla laatikoita, mutta liikkeellä kyllä ollaan jo siihen malliin, ettei saa kovasti silmä välttää. Aurinkoista viikkoa sinne! 🙂

  2. Hah,kuin mun sottapytystä olisit kertonut! Hra saman ikäinen. 😀 Oon tehnyt kassiin hänelle tutkimishommia,mitä voi tutkailla ja levittää,kun laitan esim.pyykkiä. Tiskikoneen täyttö aika mielenkiintoista kanssa..

    1. Voi miten lohduttavaa kuulla, että muilla on samanlaista. Välillä mietin onko tää tyyppi ihan ylivilkas kun jotkut samanikäiset vaan möllöttää tyytyväisenä lattialla. Tiski ja pesukoneeseen meillä kiivettäis sisään jos vaan mammalla silmä välttäis! 🙈 Tsemppiä! 😅

  3. Hep täällä tyttö 10kk ja ei tosiaan möllötä paikallaan 😂 nyt opittu nousee seisomaan tukea vastaan niin silmät pitäis olla selässäkin. Kaikkea tutkitaan ,syödään, laatikoita availlaan jne 😀 oma aika on ihanaa välillä. Ihan tunti pari jo riittää niin pää on levänneempi 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s