Syksy

Viime aikoina on ollut vähän motivaatio pula blogin kanssa. Haluan pitää sisällön jokseenkin järkevänä, mutta tuntuu, että en saa ajatuksia ja juttuja kirjoitettua. Kunpa tietäisin haluatteko mielummin lukea lapsi arjesta vai treenistä?

Sain paljon ihanan positiivisia kommentteja ruotsinkieltä koskevaan kirjoitukseeni. Kiitos!

Tuntuu, että syksy iski vasten kasvoja oikein todenteolla. Olen kokoajan väsynyt, mutta jostain syystä herään aina 4 aamuyöllä enkä saa enää kunnolla unta. Okei, myönnettäköön, että usein myös tuohon aikaan pikkumiehen huoneesta kuuluu huutoa ja jompikumpi (yleensä Heikki) hiipii Felixiä hyssyttelemään.

Felix nukkuu nykyään yhdet päiväunet ja ne parhaiten omassa sängyssä. Se rajoittaa nykyään hieman aamupäivän aktiviteetteja. Viime viikolla kävin muutamana päivänä mamma kaverini kanssa Kartanonkosken ulkosalilla tekemässä treenin ennen Feffen unia. Käydään yleensä aina ensin lyhyellä lämmittely lenkillä lapset rattaissa. Sen jälkeen päästetään pikku apinat vapaiksi ja jumppaillaan 1-1,5h. Felix viihtyy tuolla ulkosalilla todella hyvin. Hän pyörii ympäri kenttää, kiipeilee jumppalaitteissa ja syö rusinoita. Mamma kiittää!

Olen päässyt mukavasti treenaamaan viime aikoina. Silti kauhistuttaa, että seuraava puolimaraton Vantaalla on jo alle 1kk päässä. Toivoisin NIIN juoksevani oman ennätyksen tuolla. Mutta kun juoksu on minulla jotenkin ihan päivästä ja säästä kiinni. Viime viikolla juoksin yhteensä 5 kertaa, joista pari lenkkiä oli 13-16km pitkiä. Hyvä treeni viikko siis! Tänään kroppa kaipaisi jo hieman lepoa, mutta mieheni on loppuviikosta työreissussa niin haluan nyt treenata kun siihen on mahdollisuus. Tänään kuitenkin itselleni kevyempi treenimuoto eli uinti.

Syksy on tavallaan ihanaa aikaa. Ilma on raikas ja sieniä on metsät täynnä. Minuun iskee kuitenkin joka vuosi tämmöinen syysmasennus. Väsyttää, tekee koko ajan mieli herkkuja ja tuntuu, että mikään ei onnistu. Kylven itsesäälissä ja haluaisin kokoajan, että joku pönkittäisi itsetuntoani. 😀 Kun paino ei laske, kun siivoan eikä se näy missään, treenaan ja silti juoksen hitaasti, ruokakin jota teen on mautonta. Saiskohan jostain ostettua itselleen sellasia egoboostaajia syksyisin? Mieheni taitaa itsekin olla liian väsynyt siihen hommaan. 🙂  Myöntääkö kukaan muu kärsivänsä tällaisesta syksyllä? 😀

Kertokaa ihmeessä mistä haluaisitte, että kirjoittelen!

 

8 thoughts on “Syksy

  1. Moikka! Mua kiinnostaa sun treenit, mutta myös se miten järjestät aikaa sun treeneille. Teettekö esim nää ulkotreenit vuorotellen kaverisi kanssa (kun toinen treenaa toinen vahtii lapsia)?

  2. Mua kiinnostaa lukea molemmista: treeneistä ja arjesta! 😊 Ihanaa, kun pystytte käydä tolla tavalla ulkona treenaamassa! Näyttää tosi hauskalta! 😊 Syysmasistelu kuulostaa myös tutulta! 😄 Aina se välillä nostaa päätänsä ja etenkin väsyneenä! Väsymys on kyllä isoin ilon pilaaja mitä löytyy! Tsemppiä sinne ja sovitaan hei ne treffit!

  3. Molemmat kiinnostaa täälläkin! Ihan perus arki taaperon kanssa, ja just että miten ja mitä kaikkia (urheilu)aktiviteetteja teet. Täällä tullaan puoli vuotta perässä vauva-arjessa, joten innolla oon sun blogia seurannu! Meillä toistaiseksi vanhemmat käy iltasin vuorotellen tekemässä crossfit-treenit, aamulla heitetään päiväunilenkki, ja miehen ollessa työmatkalla käydäön pikkumiehen kanssa salilla mobbailemassa. Ite oon tooooosi huono kotitreenaaja eikä valitettavasti löydy mammakaveriakaan, niin etenki kaikki miten Felixin kanssa kaksin liikutte kiinnostaa 🙂

    1. Hei ja unohdin! Felixillä on näkyny tosi kivoja vaatteita blogin kuvissa, niin jos tekisit jonku postauksen et mistä niitä hankit? 🙂 ja ostatko kirppareilta vai uutena jne.

    2. Kiitos kommentista! Koitin vähän avata miten me treenit toteutetaan. Me taas jouduttiin crossfit lopettamaan kun vauvaa ei saanut viedä salille. Teki liian hankalaksi asiat kun molemmat miehen kanssa treenattiin samalla salilla. Otin sen myös vähän henkilökohtaisesti ettei Felix ollut tervetullut, kun aina siitä yhteisöllisyydestä puhutaan. Missäpäin te treenaatte? Nuo ulkosalit on ollut ihan mahtava juttu Feffen kanssa. Se jaksaa telmiä siellä vaikka kuinka monta tuntia. 😂 Meillä harmillisesti F nukkuu päikyt parhaiten sängyssä niin päivälenkit on jäänyt aika vähiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s