Vaatteet taaperolle

Minulta toivottiin postausta Felixin vaatteista. Olen siinä mielessä vähän tylsä, että suurin osa Feffen vaatteista on saatu tai ostettu käytettyinä kavereilta. Mikäli ostan vaatteita uutena, pyrin ostamaan niitä alennus myynneistä. RAKASTAN Mini Rodinia, mutta se hinta. Felix sai ensimmäisen Rodininsa tädiltään lahjaksi. Tuolloin kuulin ensimmäistä kertaa merkistä. Itse olen sen jälkeen ostanut kyseisen merkin vaatteet aina alesta. Tykkään kovasti käyttää Felixille erilaisia jumpsuiteja.

Lemppari lastenvaate merkkini on Polarn&Pyret, Lundmyr of Sweden, Mini Rodini, Molo, Hebe, Nosh, Me&I.

Mini Rodini Jumpsuit
Mini Rodini Yöpaita

Polarn&Pyret kylpytakki
Hebe body Me&I housut
Lundmyr of Sweden body, H&M shortsit
Mini Rodini body, H&M shortsit , Ecco sandaalit
Lundmyr of Sweden yöpaita
Polarn&Pyret housut, sukat, lippis, Tommy Hilfiger takki
Prisma kengät ja pipo, Racoon outdoor haalari
Tädin ostama ihana Adidas verkka-asu

Ostan joskus myös vaatteita ja asusteita Felixille H&M:ltä ja Lindexiltä.

Nyt edessä on toppahaalarin osto. Uuden haalarin osto tuntuu ihan rahan tuhlaukselta! 100-200 euroa vaatteeseen joka menee muutaman kuukauden. Ihastuin Gugguun uuteen tummansiniseen toppahaalariin kunnes luin, että haalari soveltuu paremmin lapselle joka ei vielä kovasti liiku. Jep, ei meidän täystuholle. Viime vuonna löysin ihanat haalarit Black Fridaynä Racoon Outdoorilta. Mietin, pystynkö odottamaan marraskuuhun asti tuon haalarin oston kanssa. Täytyy kyllä käydä kirppiksilläkin katsomassa mitä sieltä löytyy. Jos jollain on suositella jotain haalari merkkiä niin kertokaa pliis!
Felixillähän on TAAS antibioottikuuri. Tämä on siis nyt toinen korvatulehdus putkituksen jälkeen. Ehdittiin olla viikko terveenä kun taas alkoi. Ihan järkyttävän stressaavaa. Ohjeita tulee joka suunnasta, että älä syötä lapselle antibioottia. Jos korva vuotaa nestettä ja lapsi valvoo yöt sen takia. En vaan pysty olla noudattamatta lääkärin ohjeita. Eniten nuo tulehdukset vaikuttavat nimenomaan Felixin yöuniin. 4 viikkoon ollaan varmaan nukuttu 1 yö ilman heräämisiä. Viime yönä Heikki oli työreissussa ja Felix päätti taas järjestää kunnon show yön. Mikään ei auttanut. Stressaavinta on kun ei tiedä syytä miksi lapsi itkee ja valvoo. Äitini ihmettelee miten jaksan treenata, jos yöt nukutaan huonosti. Se on minulle parasta lääkettä väsymykseen. Pakko pysyä liikkeessä!

 

 

Saatiin maanantaina ystävältäni liput Jokeri matsiin. Felix pääsi ekaa kertaa lätkämatsiin! Hyvin jaksoi 2 erää, jonka jälkeen päätettiin että pakko lähteä viemään poikaa kotiin nukkumaan tai muuten hän nukahtaa autoon. 

3 thoughts on “Vaatteet taaperolle

  1. Siis eikä! Mä niin toivoin teidän korvahommien helpottavan. Terveysasiat tuntuu lopulta olevan enimmäkseen tuuripeliä. Meillähän ei oo ollut yhtään korvatulehdusta, mutta flunssia suht usein + ruokayliherkkyyksiä/-allergiaa ja ruuan takaisin nousua yötä päivää. Kai kaikilla on taakkansa. :/

    Tsemppiä korvien kanssa ja öihin etenkin! Meilläkin alkaa jo olla terveenä ollessa ja ilman hampomista 4-5 h unipätkiä parhaimmillaan ja yksikin huono yö kesken kaiken tekee olon tositosi huonoksi. Ja kahden huonon yön jälkeen heikottaa ja yrjöttää.

    Meillä on paljon Mini Rodinia, ostan 90% käytettynä. Ja housuja me joudutaan valitsemaan lähinnä sen mukaan, mitkä pysyy jalassa tuolla rimpulalla. 😀 Ne on harvassa. Gugguu, Papu ja muutamat Name Itit ja Hennesit pysyy parhaiten.

    1. No niin taitaa olla! En enää vaan jaksa sitä lääkärissä ravaamista ja lääkkeiden antoa. Onneks on kyllä ollut tosi reipas potilas aina! Sukkikset on hyviä rimpuloille! 😄

  2. No älä muuta sano, meillä on kans kolmas tulehdus menossa putkituksen jälkeen… Putket olleet 3 kuukautta. Millä tää loppuu?!? Reilun viikon päästä taas korvapolille ihmettelemään, että mitä sitten. Antibiootteja ei tosiaan oo kiva syöttää, mutta vaan yksi tulehdus on meillä rauhoittunut ilman. Mitäpä tässä siis muuta mahtaa… 😣

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s