I love me- messulippujen arvonta!

Olen viimeaikoina päivittänyt Cv:täni ajantasalle. On hassua miten kaikessa muussa nykypäivänä pitäisi sulautua massaan. Käyttää samankaltaisia vaatteita, harrastaa samoja lajeja ja syödä samoja ruokia. Cv:ssä on kuitenkin juuri päinvastoin. Tässä sinun pitääkin parhaan mukaan näyttää miten erotut muista. Epäsuomalaiseen tapaan pitää osata myös mahdollisimman hyvin kehua itseään. Aika haastavaa! 

Tuota kirjoittaessa tuli itseasiassa mieleen, että tätä pitäisi tehdä useammin. Miettiä minkälainen itse on ja miten nuo omat ominaisuudet ilmenee. Vaikka työminä on kyllä hieman erilainen kuin kotiminäni. 

Mietin myös paljon laitanko blogi ja esimerkiksi Intagram tietoni cv:hen. Totesin niiden kuitenkin olevan niin iso osa minua, että vaikea niitä on piilottaakaan. Googlaamalla nimeni, ei blogi varsinaisesti pysy kovinkaan hyvin salassa. 😀 Toivon kuitenkin, että ihmiset ymmärtävät blogini olevan päivätyön ulkopuolella. Instagramiin valitsen tietoisesti tietyn tyyppisiä kuvia. Se toimii markkinointina blogilleni. 

Onko joku teistä pohtinut näitä eri rooleja? Mitä mieltä olette päätöksestäni laittaa blogi- ja instatiedot cv:hen?

Sain evokelta mahdollisuuden arpoa yhdelle teistä kaksi lippua 21.-23.10.2016 järjestettäville I love Me- messuille. Mikäli haluat osallistua arvontaan, kommentoi kaksi asiaa, jota rakastat itsessäsi. Yhden ulkoisen asian ja yhden sisäisen. Muistathan laittaa myös sähköposti osoitteesi! 

Minä aloitan. Minä rakastan optimismiani, siskoni mielestä se on jo sen verran överiä, että minut pitää välillä pudottaa takaisin maanpinnalle ja kertoa asioiden oikea laita. 😉 Ulkoisesti pidän silmistäni, ne ovat mielestäni mukavan iloiset ja tuovat esiin luonnettani.

Tsemppiä arvontaan!

Ps. Sain evokelta maisteluun myös IHANIA protsku patukoita. Näille patukoille tulee iso peukku minulta. En voi sietää epämääräisiä patukoita, joista suurin osa sisällöstä on minulle täysi mysteeri. Nämä patukat ovat kuitenkin täyttä tavaraa, eikä mitään ylimääräistä. Felixkin sai maistaa palasen ja poika käveli tämän jälkeen ympäriinsä patukka kädessä ja hoki nam,nam! Jatkoon siis.

*Arvottavat messuliput ja proteiinipatukat saatu blogin kautta

40 thoughts on “I love me- messulippujen arvonta!

 1. Sisäisesti minussa on parasta Hyväsydämisyys. Rakastan auttaa muita sillä se tuo hyvää oloa sekä itselle että avun saajalle ja ulkoisesti minussa on parasta ”pitkät” sääret. Olen oikeasti ihan pätkä mutta mittasuhteisiin nähden sääret ovat pitkähköt 😄

 2. Sisäisesti pidän itsessäni kyvystäni olla empaattinen ja ymmärtää toisen näkökulmaa. Ulkoisesti pidän pohkeistani.

 3. Rakastan itsessäni kykyä hahmottaa asioita ja kokonaisuuksia nopeasti. Ulkoisista piirteistä rakastan käsiäni, ne ovat sirot ja silti voimakkaat

 4. Ensin ajattelin, että eihän näitä keksi mutta nyt on jopa vaikea valita!
  Pidän silmistäni. Monet ovat kehuneet niitä värinsä vuoksi mutta minulle itselleni on tärkeämpää niiden ilmeikkyys ja se kuinka erilaiset tunteet välittyvät katseen välityksellä.
  Luonteessani pidän eniten omistautuneisuudestani ihmissuhteissa. Ne ihmiset, jotka ovat minulle tärkeitä, todella tietävät sen. Rakastan yllättää ja hemmotella lähimmäisiäni.

 5. Rakastan kykyäni ottaa rennosti, se on kehittynyt vuosien varrella ja auttanut vaikeissa paikoissa. Rakastan myös käsiäni, joilla voi hellästi koskettaa läheisiä ihmisiä.

 6. Minä pidän heikoimman puolta,välillä jopa niin,että joudun melkein itse vaikeuksiin. Ja minulla on kaunis iloinen hymy.

 7. Pidän silmistäni ja kovatahtoisesta luonteestani; mikäli jotain päätän niin vien sen myös loppuun turhia ujostelematta!

 8. Wohoooo mikä arvonta!!
  Itsessäni sisäisestä kauneudesta kaunein on ystävällisyys, sitä kautta olenkin saanut tutustua ihaniin ihmisiin. 😁
  Ulkoisen kauneuden kohokohtani mielestäni on kovalla työllä ansaitut lihakset 👍💕

 9. Ulkoinen kauneus-minulla on kauniit, vihreät silmät 🙂
  Sisäinen – lempeys. Sillä hoidan rakkaita, sanoilla ja myös teoilla. 🙂

 10. Olen oppinut arvostamaan päättäväisyyttäni; jos johonkin ryhdyn ja päätän tehdä, teen aina sen minkä aion. Ulkoisesti arvostan iloista hymyäni ja käsivarsiani / hartioitani, joihin on mukavasti salitreeni purrut 🙂

 11. Ulkoisesti pidän erityisesti pitkistä hiuksistani, etenkin kun arjen keskellä joskus saa laittautua 😉 Sisäisesti pidän huomaavaisuudestani ja huolehtivaisuudestani ☺️

 12. Sisäisesti pidän itsessäni pitkäjänteisyydestä ja määrätietoisuudesta, ulkoisesti urheilullisuudesta 🙂

 13. Rakastan optimistisuuttani, osaan nähdä asioiden positiiviset puolet. Rakastan myös empattiankykyäni, josta minua on kehuttu jo pienestä pitäen.

 14. Olen hyvä kuuntelemaan ja minulle on kuulemma helppoa tulla puhumaan vaikesitakin asioista. Ulkoisesti tykkään hoikista sääristäni. Tiina

 15. Ihana arvonta! Pidän itsessäni siitä, että innostun pienistäkin asioista ja olen suhteellisen ennakkoluuloton. Ulkoisesti pidän silmistäni, saan usein kehuja siitä miten suuret ne ovat ja pidän tätä ainakin itse kehuna 😄

 16. Vaikea kysymys, mutta pakkohan jotain hyvää on itsestään löytyä kun on niin upeita ystäviäkin elämässä mukana. Sisäisesti olen hyväsydämmellinen ja ulkoisesti pidän treenatuista jaloistan vaikka äitini synnärillä kuuli kun olin syntynyt niin kätilö oli maininnut, että tuolla lapsella vasta upeet säärilihakset ovat:D

 17. Osaan nauttia pienistä, arkisistakin asioista ja arvostaa niitä. Ulkonäön osalta jalkani ovat ihan jees (kykenevät rullaamaan hyvin eteenpäin juostessa 😀 ja tämän harrastuksen myötä myös ulkoisesti suht ok:n näköiset).

  Kiitos sinulle kivasta blogista!

 18. Rakastan itsessäni ulkoisesti sitä että minulla on ruskeat silmät ja sisäisesti etenkin sitä, että olen hyvä kuuntelija

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s